Στο… «περίμενε», αν και έχουν  περάσει σχεδόν 40 ώρες από τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας, εξακολουθούν να βρίσκονται οι 765 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Αρριανών, Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, οι οποίοι διεκδικούν αθροιστικά 116 έδρες.

Όπως ήταν φυσικό, το βράδυ της Κυριακής η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στα ποσοστά που συγκέντρωναν οι συνδυασμοί και στους αριθμούς των εδρών που καταλάμβαναν στα αντίστοιχα δημοτικά συμβούλια. Ωστόσο, από τη στιγμή που διαμορφώθηκε μια ασφαλής εικόνα για τους συσχετισμούς δυνάμεων σε κάθε Δήμο, το ενδιαφέρον άρχισε να μετατοπίζεται στα αποτελέσματα της σταυροδοσίας.

Οι υποψήφιοι προσδοκούσαν ότι από το πρωί της Δευτέρας θα μπορούσαν σταδιακά να ενημερώνονται για τους σταυρούς που συγκέντρωσαν και κατ’ επέκταση για τις πιθανότητές τους να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι.  Προς δυσάρεστη όμως έκπληξή τους, οι σχετικές ενότητες, τόσο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας, όσο και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, παρέμειναν κενές καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Μάλιστα, μέχρι αυτήν την ώρα (Τρίτη, 10.30 π.μ.) δεν έχει δημοσιοποιηθεί κανένα αποτέλεσμα σχετικά με τη σταυροδοσία στους Δήμους και ως εκ τούτου η αγωνία των υποψηφίων παρατείνεται…