Συνελήφθη τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απείθεια, επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του.

Ακολούθως ο δράστης κινήθηκε στην Εγνατία Οδό, όπου το Ι.Χ. προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 36χρονος οδηγούσε το παραπάνω αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες που έφερε το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 16 Φεβρουαρίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο δράστης εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας.