Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη “ζούγκλα” του Κομψάτου

Εικόνες άγριου, παρθένου φυσικού κάλλους - Υδροχαρές δάσος και παρυδάτια πουλιά.
119069936_1650343128468503_7927935199436905117_o
Εικόνες άγριου, παρθένου φυσικού κάλλους, από την εκβολή του ποταμού Κομψάτου στο λίμνη Βιστωνίδα (μεταξύ των οικισμών Σάλπης και Διαλαμπής του Δήμου Ιάσμου) στη Ροδόπη, απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο φυσιοδίφης Στέλιος Ισπικούδης.
Στο σημείωμά του με το οποίο μοιράστηκε τις μοναδικές φωτογραφίες του στο facebook, αναφέρει: “Αναγνώριση στο παραποτάμιο υδροχαρές δάσος. Απόλυτη άγρια ομορφιά ανάμεσα στα τεράστια δέντρα, στα αναρριχώμενα υδροχαρή φυτά, στην πλούσια πτηνοπανίδα, και μια ανάσα από τα φίδια, τα τσακάλια και τα αγριογούρουνα”.
Τα στιγμιότυπα από τα παρυδάτια πουλιά – ερωδιούς, πελεκάνους, γεράκια, αετούς – είναι απολαυστικά, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφική αποτύπωση ίχνους αγριόχοιρου που μπήκε στη λάσπη για να δροσιστεί αλλά και για να απαλλαγεί από παράσιτα όπως μύγες και τσιμπούρια.Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του ΚομψάτουΡοδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου
Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου
Ίχνος αγριόχοιρου που μπήκε στη λάσπη για να δροσιστεί αλλά και για να απαλλαγεί από παράσιτα όπως μύγες και τσιμπούρια.
Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου Ροδόπη: Μοναδικές εικόνες από τη "ζούγκλα" του Κομψάτου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood