Ροδόπη: «Φωτιά» η τιμή της βενζίνης – Πόσο ακρίβυνε το τελευταίο δίμηνο

Οι βενζινοπώλες να εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει και τα 1,68-1,70 ευρώ ανά λίτρο, με βάση το ρυθμό αύξησης των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου
venzini

Συνεχίζεται το «ράλι ανόδου» στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στην Ελλάδα, με τους βενζινοπώλες να εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει και τα 1,68-1,70 ευρώ ανά λίτρο, με βάση το ρυθμό αύξησης των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) Γιώργο Ασμάτογλου, που μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο, η εξέλιξη αυτή μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες 40-45 ημέρες.

Ήδη η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, με τον πανελλαδικό μέσο όρο να διαμορφώνεται στο 1,621 ευρώ/λίτρο και τις υψηλότερες μέσες τιμές να καταγράφονται στη νησιωτική Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις Κυκλάδες, την Πέμπτη 11 Απριλίου, η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης ήταν 1,829 ευρώ/λίτρο.

Στον Νομό Ροδόπης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, η χαμηλότερη τιμή της αμόλυβδης είναι 1,515 ευρώ/λίτρο, η υψηλότερη φτάνει το 1,718 ευρώ/λίτρο, ενώ η μέση τιμή διαμορφώνεται στα επίπεδα του 1,612 ευρώ/λίτρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από έναν μήνα, οι Ροδοπίτες αγόραζαν την αμόλυβδη με κατά μέσο όρο 1,54 ευρώ/λίτρο, ενώ πριν από δύο μήνες η μέση τιμή της ήταν κάτω από το 1,50 ευρώ/λίτρο.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood