Ροδόπη | Επί τάπητος η δρομολόγηση των μέτρων κρατικής αρωγής των πυρόπληκτων

Τα κυβερνητικά μέτρα αποκατάστασης των πληγέντων από τις πυρκαγιές, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, υπό τον  τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, και τη συμμετοχή του τοπικού αντιπεριφερειάρχη Νίκου Τσαλικίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.
9 (25)

Έγινε μια πρώτη αποτίμηση των ζημιών που κατέγραψαν τα δύο κλιμάκια της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδας, σε κατοικίες, καταστήματα και αγροκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, και συζητήθηκε ο “οδικός χάρτης” υλοποίησης των μέτρων κρατικής αρωγής με τη δρομολόγηση των επόμενων βημάτων, στην κατεύθυνση της άμεσης στήριξης και αποκατάστασης των πυρόπληκτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη: ο βουλευτής Ροδόπης Ευρ. Στυλιανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικού και Αθλητισμού Αχ. Ιμπράμ, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Βασ. Δελησταμάτης, ο  εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δράσεων Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών, Τζ. Ιμάμογλου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο αντιδήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Δημ. Μοσχάκης, η διευθύντρια της Γενικής ΔΑΕΦΚ Κρατικής Αρωγής, Πόπη Τετώρου, ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Δημήτρης Πανταζής, ο περιφερειακός συντονιστής Κρατικής Αρωγής Νίκος Κολάτσος, ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Κώστας Χουβαρδάς, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ροδόπης, Κωνσταντίνος Παπαντωνίου, ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας, Λάμπρος Τσούργιαννης, ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Ιμανιμίδης, κ.ά.

Ροδόπη | Επί τάπητος η δρομολόγηση των μέτρων κρατικής αρωγής των πυρόπληκτων Ροδόπη | Επί τάπητος η δρομολόγηση των μέτρων κρατικής αρωγής των πυρόπληκτων Ροδόπη | Επί τάπητος η δρομολόγηση των μέτρων κρατικής αρωγής των πυρόπληκτων Ροδόπη | Επί τάπητος η δρομολόγηση των μέτρων κρατικής αρωγής των πυρόπληκτων

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood