(φωτό αρχείου)

Ο Δήμος Κομοτηνής υπό τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης Νίκο Σωτηρακόπουλο, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης, καθώς και οι εταίροι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών, από την Τετάρτη 19/12/2018 έως και την Παρασκευή 21/12/2018, κατά τις ώρες 08:30 – 14:30, θα διανείμουν είδη παντοπωλείου και είδη βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Σημεία διανομής:
– για τον Δήμο Κομοτηνής το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γ. Μαρασλή 1, παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια).
– για τον Δήμο Αρριανών: για τους οικισμούς της Δ.Ε. Φιλλύρας, στο Δημοτικό κατάστημα Φιλλύρας – για τους οικισμούς της Δ.Ε. Αρριανών, στο δημοτικό κατάστημα Αρριανών – για τους οικισμούς της Δ.Ε. Κέχρου, στο Δημοτικό κατάστημα Κέχρου – για τους οικισμούς της Δ.Ε. Οργάνης, στο Δημοτικό κατάστημα Οργάνης.
– για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών: για τη Δ.Ε. Σαπών, ο χώρος του αμαξοστασίου (πρώην ΔΕΑΣ) στις Σάπες – για τη Δ.Ε. Ξυλαγανής, ο χώρος του αμαξοστασίου (απέναντι από το στρατόπεδο) στην Ξυλαγανή.