Ο νεαρός καλλιτέχνης ετοιμάζεται για το στάδιο των «μονομαχιών», για να διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των «32»

Η ολοκλήρωση των «Live Auditions» του μουσικού talent show «Rising Star», που προβάλλεται στον ANT1, βρήκε 64 διαγωνιζόμενους να πετυχαίνουν το βασικό στόχο τους και να προκρίνονται στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, προκριθέντες χωρίστηκαν σε ομάδες, κατόπιν επιλογής τους από τους 4 κριτές.

ghjΟ Δημήτρης Χριστοδουλάκης, που είναι ο εκπρόσωπος της Κομοτηνής στο δημοφιλές μουσικό talent show, βρίσκεται ανάμεσα στους 16 που εφεξής θα δίνουν τη μάχη της διάκρισης με καθοδηγητή τον Αντώνη Ρέμο. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με επέλεξε ο Αντώνης Ρεμος να βρίσκομαι στην ομάδα του!! Πάμε δυνατά για τη συνέχεια με την ομαδάρα μας», ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού καλλιτέχνη μετά από τη διαμόρφωση των 5 ομάδων του «Rising Star».

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη φάση του μουσικού talent show είναι αυτή των «μονομαχιών». Σε 4 διαδοχικά live επεισόδια, ένας διαγωνιζόμενος από κάθε ομάδα θα «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας και την πρόκριση θα κερδίζει όποιος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων. Ως εκ τούτου, από τη φάση των «μονομαχιών» θα προκύψουν 32 διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση του talent show.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι πρώτες «μονομαχίες» θα λάβουν χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου και από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.