Ράνια Σβίγκου: “Είμαστε εκείνη η δύναμη που θα υπερασπιστεί τα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα, τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, που θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας”

"Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο".
Screenshot_825

«Είμαστε κόμμα εξουσίας, η μεγάλη δύναμη της κυβερνώσας Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Δεν είμαστε ούτε κόμμα διαμαρτυρίας ούτε μια συμπληρωματική δύναμη της Δεξιάς», τόνισε η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ράνια Σβίγκου στην εκπομπή  «Δεκατιανοί» του «ΣΚΑΪ» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη.

«Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε», συνέχισε, και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατανοεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, δεν κρύφτηκε πίσω από αυτό, ανέλαβε τις ευθύνες του και διορθώνει εν κινήσει αστοχίες που έγιναν την προηγούμενη περίοδο».  

Αναφερόμενη σε όσα θα διορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε έναν καθαρό και ενιαίο λόγο και να πείσουμε τους πολίτες, και εκείνους που δεν μας ψήφισαν στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ότι είμαστε εκείνη η δύναμη η οποία θα υπερασπιστεί τα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα, τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, που θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων».

Ως προς την εικόνα του κόμματος, τόνισε: «Θα  αναδείξουμε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα πρόσωπο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη και μαχητικότητα για την υπεράσπιση των συμφερόντων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, καθώς και την προγραμματική μας πρόταση. Διότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία διαστρέβλωση των προγραμματικών μας θέσεων, όπως έγινε την προηγούμενη περίοδο από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκμεταλλεύθηκε  τη μιντιακή της υπεροπλία και τα  δικά μας λάθη».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood