ΠΣΠ: Να μονιμοποιηθούν άμεσα οι 4.000 εργαζόμενοι στην Υγεία του προγράμματος ΟΑΕΔ

"Έχουν εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς, κάτι το οποίο τους κάνει αναντικατάστατους".
4000-ΟΑΕΔ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΥΓΕΙΑ1

Επιβεβλημένη, θεωρεί πως είναι η μονιμοποίηση των 4.000 εργαζομένων του ειδικού προγράμματος για την υγεία, του ΟΑΕΔ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων. Όπως τονίζει, μετά από τέσσερα χρόνια εργασίας, “έχουν εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς, κάτι το οποίο τους κάνει αναντικατάστατους”. Εν όψει, δε, της πανδημίας του κορωνοϊού, υπογραμμίζει οτι “τάχθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης δίχως δισταγμό και ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων:

“Την ώρα που στο ελληνικό σύστημα Υγείας υπάρχουν εμφανείς ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού, και με δεδομένη την εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας, οι ανάγκες του ΕΣΥ ολοένα και αυξάνονται.

Γι’ αυτό η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη μονιμοποίηση των εργαζομένων του ειδικού προγράμματος των 4.000 στην υγεία του ΟΑΕΔ, ανθρώπους που εργάζονται στο ΕΣΥ εδώ και τέσσερα χρόνια.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν στηρίξει σε απόλυτο βαθμό όλες τις υγειονομικές δομές της χώρας και στελεχώνουν από το πρώτο κύμα της πανδημίας μονάδες Covid και όχι μόνο. Τάχθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης δίχως δισταγμό και ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις του ΕΣΥ για μια σύγχρονη και δημόσια υγεία.

Η επίκληση από κυβερνητικούς παράγοντες στους αρμόδιους, μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα πράξη, ώστε όχι μόνο να μη φύγουν από τις καίριες θέσεις που καλύπτουν, αλλά και να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια με όλα τα αποθέματα της δύναμής τους καθημερινά.

Για τον σύλλογο μας η συνέχιση της εργασίας αλλά και η μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων αυτού του προγράμματος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι επιβεβλημένη, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς της υγείας, κάτι το οποίο τους κάνει αναντικατάστατους, αφού ο κάθε ένας από αυτούς συμβάλει στον μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων θα είναι δίπλα σε αυτούς τους ήρωες της Υγείας, μέχρι το εύλογο και δίκαιο αίτημά τους να γίνει πράξη”.

ΠΣΠ: Να μονιμοποιηθούν άμεσα οι 4.000 εργαζόμενοι στην Υγεία του προγράμματος ΟΑΕΔ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood