“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον θάνατο της εξαίρετης συναδέλφου μας, αναισθησιολόγου, Σοφίας Παπαναστασίου, η οποία υπηρέτησε την υγεία των πολιτών του Νομού Ροδόπης για πάνω από τριάντα χρόνια, με ήθος, αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, από τη θέση της αναισθησιολόγου και της διευθύντριας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας.

Διακρίθηκε για την άριστη επιστημονική της κατάρτιση, την ευγένεια και ευπρέπειά της, την ποιότητα του χαρακτήρα της, την εντιμότητα και ακεραιότητά της, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Για τους λόγους αυτούς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στην αγαπημένη μας Σοφία,

αποφασίζει ομόφωνα:

• Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια της εκλιπούσης.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπούσης.
  • Να δωρηθεί στη μνήμη της το ποσό των διακοσίων ευρώ στην Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Ροδόπης, της οποίας υπήρξε πρόεδρος.
  • Να να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.