Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος

Με 21 χρυσά, 16 αργυρά και 13 χάλκινα, πρώτος και καλύτερος ως συνήθως!
Screenshot_378
Με 50 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στη βάση τους οι αθλητές και οι αθλήτριες του πρωταθλητή συλλόγου της Κομοτηνής, του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου της Budo Academy Fighters, από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος όλων των κατηγοριών που διεξήχθη στο “Κονταξοπούλειο” κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 354 αθλητών/τριών από 18 συλλόγους από 12 πόλεις. 
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου της Budo Academy Fighters, μετά από άψογες εμφανίσεις συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μεταλλίων – 21 χρυσά, 16 αργυρά και 13 χάλκινα – εισπράττοντας το χειροκρότημα της κερκίδας και τα εύσημα των προπονητών τους, Πάρη Μαρινέλη και Κώστα Στοΐτση:
“Συγχαρητήρια σε όλους και όλες, είστε η ψυχή και η δύναμη του Πανθρακικού  συλλόγου Ζίου-Ζίτσου, γράφετε την ιστορία των μαχητικών τεχνών της πόλης μας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας πραγματοποιώντας όλα τα όνειρά σας. Οι δυσκολίες και η “λάσπη” θα υπάρχουν πάντα, αφοσοιωμένοι όμως στο έργο σας δεν θα σας αγγίζει τίποτα. Αφιερώνουμε τις επιτυχίες σας σε όσους προσπαθούν μάταια να μας διαβάλλουν και να μας κρατήσουν πίσω”.
Συνολικά η αποστολή του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου αποτελείτο από 116 άτομα (53 αθλητές/τριες, προπονητές, συνοδούς-γονείς).
Θυμηθείτε ΕΔΩ τον απολογισμό του συλλόγου για την περσινή αγωνιστική χρονιά.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΌΣ Α.Σ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ
Budo academy FIGHTER’S P.Marinelis family
The first and the best Budo in town
Εδώ τα όνειρα πραγματοποιούνται
Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος
Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος Πρώτος ξανά ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής σε σύνολο μεταλλίων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood