Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή “κλείδωσε” τη νίκη της Κυριακής

Ασταμάτητο το κύμα αλλαγής | Ο Απόστολος Ιωάννου ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα με ομιλία μπροστά σε γεμάτο πάθος πρωτοφανές πλήθος στην Ξυλαγανή.
Screenshot_1373
  • Μετά τις Σάπες μίλησε καθαρά και η Ξυαλγανή.

  • Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών αλλάζει σελίδα | Το κύμα αλλαγής είναι ασταμάτητο.

  • Η “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών” έχει ρεαλιστικό πρόγραμμα για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη του Δήμου.

  • Απόστολος Ιωάννου: “Κύριε Χαριτόπουλε αποτύχατε παντού, δεν σας πιστεύει πια κανείς | Το έργο σας είναι μηδενικό | Δεν πρόκειται να κοροϊδέψετε ξανά κανέναν!”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου ολοκλήρωσε απόψε την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία στην Ξυλαγανή, μπροστά σε πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο, πρωτοφανούς όγκου.

Παρουσίασε τις θέσεις του ενώπιον του πλήθους των κατοίκων της περιοχής της Ξυλαγανής οι οποίοι γεμάτοι αισιοδοξία για τη νίκη της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» τον επιδοκίμαζαν με έμφαση!

Μετά τις Σάπες, λοιπόν, μίλησε και η Ξυλαγανή: Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών αλλάζει διοίκηση.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Ιωάννου:

«Αναλαμβάνουμε τη Διοίκηση του Δήμου και προχωράμε ΜΑΖΙ! Για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Με δουλειά και καλό σχεδιασμό,

Απόψε τελειώνουμε με τα κούφια λόγια! Τελειώνουμε με τις ανέντιμες συμπεριφορές που αποξένωσαν τον κόσμο και τον απογοήτευσαν!

Στις εκλογές θα νικήσουμε με συνέπεια, με ήθος και με αξίες! Γιατί εμείς αγαπούμε πραγματικά τον τόπο αυτό! Όχι τα δικά μας στενά συμφέροντα.

Κανείς μα κανείς δεν έχει να περιμένει κάτι ουσιαστικό από αυτούς που τώρα διοικούν τον Δήμο! Το ξέρουμε και το ξέρετε καλά! Το ζούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Τι να περιμένει κανείς από μια αντίπαλη παράταξη, που έχοντας τόσο καιρό τη Διοίκηση δεν έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο; Που το πρόγραμμά της  είναι μια έκθεση ιδεών; Με αόριστους οραματισμούς. Οραματισμούς για τους οποίους είναι πασίγνωστος για τα κούφια λόγια του ο τωρινός Δήμαρχος; Ε, λοιπόν, δεν τον πιστεύει πια κανείς! Δεν τον πιστεύουν ούτε και οι λιγοστοί συνεργάτες που του έχουν απομείνει! Είναι απολύτως αναξιόπιστοι και η καλύτερη απόδειξη είναι το τι έλεγαν το 2019 και τι έκαναν μέχρι τώρα.

-Ποιος μπορεί να τους εμπιστευτεί ξανά, όταν το μόνο που έκαναν αποτελεσματικά είναι οι ξεπερασμένες πελατειακές εξυπηρετήσεις που αδικούν τους υπόλοιπους πολίτες;

-Δεν κατάφεραν ούτε να επενδύσουν στην ποιότητα ζωής, στην απλή αλλά τόσο σημαντική, καθημερινότητα των πολιτών.

Θα μπορούσαν! Για το αυτονόητο μιλάμε. Και δεν έκαναν ούτε αυτό! Κι εκεί απογοήτευση! Πλήρης αποτυχία!

Μόνο λεκτικά πυροτεχνήματα και λόγια παραπλάνησης των πολιτών ήταν η παραγωγή έργου τους.

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ, ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Χωρίς τις δικαιολογίες που επινόησε μέσα στην αμηχανία του ο τωρινός δήμαρχος με το μηδενικό έργο!

-τη μία έφταιγε η πανδημία,

-την άλλη έφταιγε το εκλογικό σύστημα και η αντιπολίτευση,

-δήθεν έφταιγαν οι συνεργάτες που ο ίδιος εμπιστεύτηκε βέβαια,

-μέχρι που μας είπε ότι έφταιγε κι Ο ΙΔΙΟΣ, γιατί – ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! – συνειδητοποίησε αργά, ότι πριν τα έργα προηγούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι καλές μελέτες!

Πόση κοροϊδία μπορεί να αντέξει κανείς;

Πόσες τέτοιες φθηνές δικαιολογίες;

Πόσο υποτιμά τη νοημοσύνη και τη μνήμη των δημοτών ο κ. Χαριτόπουλος;

Με μας, κάθε περιοχή του Δήμου μας θα λαμβάνει την προσοχή του της αξίζει!

Και όλα θα αφορούν ειδικά τους νέους! Που ασφυκτιούν! Στραγγαλίζονται! Ε, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Κάθε μας δράση θα περιλαμβάνει κεφάλαιο που θα αφορά ειδικά τους νέους!

Κάθε συνεργασία μας:

  • Με την Πολιτεία!
  • Την Περιφέρεια!
  • Τις επιχειρήσεις του νομού και του δήμου μας!
  • Τους εκπαιδευτικούς φορείς!
  • Το Πανεπιστήμιο, που μας τόνισε ότι έχει φοβερές ιδέες, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ!
  • Κάθε μας συνεργασία θα εστιάζει στους νέους! Το μέλλον μας! Την ελπίδα για την αναγέννηση του τόπου μας!

Με διάθεση εξωστρέφειας! Να τους δώσουμε ευκαιρίες!

Να ταξιδέψουν! Να δουν με τη βοήθεια του Δήμου, πώς λειτουργεί ο κόσμος στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Όχι μόνο από οθόνες, αλλά να επισκεφθούν και να μάθουν! Να πάρουν παραστάσεις! Να αφυπνισθεί η δημιουργικότητά τους!

Θα προχωρήσουμε!

Θα ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα! Κάθε αντιξοότητα! Γιατί πιστεύουμε στον τόπο μας! Γιατί ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλες προοπτικές και κομβική γεωγραφική θέση. Προικισμένη γεωγραφική θέση! Και έχουμε τα εργαλεία! Έχουμε τους ανθρώπους! Έχουμε συγκροτημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε!

Ξεκινώντας με τη νίκη μας στις εκλογές του Οκτωβρίου!».

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Ιωάννου σε μετάδοση βρίσκεται στη σελίδα της παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» στο facebook: https://www.facebook.com/akpoliton

Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής

Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής

Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής Πρωτοφανής συγκέντρωση του Απόστολου Ιωάννου στην Ξυλαγανή "κλείδωσε" τη νίκη της Κυριακής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood