• Χαμόγελα στο Μεγάλο Κανάλι φέρνουν οι μετρήσεις της τηλεθέασης.


Συνεχίζει τη δυναμική πορεία του το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα.

Έχοντας ως πρώτο στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση, το Μεγάλο Κανάλι καταγράφει τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήρθε πρώτο στο δυναμικό κοινό, δηλαδή στις ηλικίες 18-54, με ποσοστό 15,2%. Ακολούθησαν, ο ΣΚΑΪ με 13,9%, το STAR με 13%, ο ALPHA με 10,5%, το OPEN με 9,4%, η ΕΡΤ1 με 7,3 και ο ΑΝΤ1 με 6,8%.

Λίγους μήνες μετά την επαναλειτουργία του, το MEGA ξανακερδίζει το κοινό και ξαναμπαίνει δυναμικά στον τομέα της ενημέρωσης. Εκεί όπου πολλά χρόνια ήταν στην πρώτη θέση.

Με τη Ράνια Τζίμα μπροστά από τις κάμερες, με ενισχυμένο τον ενημερωτικό τομέα με έγκυρους δημοσιογράφους, και με άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, το Μεγάλο Κανάλι ξεκινά από την κορυφή και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Με συνεχή ενημέρωση, με απ’ ευθείας μεταδόσεις και με επιτόπιο ρεπορτάζ, το MEGA δίνει το στίγμα σε όλα τα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά, πολιτιστικά θέματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και με τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητας να βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση της είδησης.

Τα γεγονότα στο MEGA

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:45, “MEGA Γεγονότα” με τη Ράνια Τζίμα· και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19:45 “MEGA Γεγονότα” με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 13:00 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 με τη Μαριλένα Γεραντώνη.

Η ενημέρωση στο MEGA ενισχύεται σε εβδομαδιαία βάση με δύο νέα πολιτικά talk show τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στις ειδήσεις του MEGA μιλούν τα Γεγονότα.