Πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου

Πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου.
ΝΕΟ ΔΣ ΦΟΡΕΑ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (1)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Λιμνών Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, στο Πόρτο Λάγος. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Φορέα.

Ο νέος πρόεδρος, αναπληρωτής καθηγητής του ΔΠΘ Γεώργιος Γκαϊντατζής, καλωσόρισε τα νέα μέλη και ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο και διευθυντή ερευνών ΕΛΓΟ-ΙΝΑΛΕ Δρ Μάνο Κουτράκη καθώς και τα απερχόμενα μέλη για τη συμβολή τους στο έργο του Φορέα όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησε απολογισμός των δράσεων για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Θάσου, για τα έτη 2010-2018, και στη συνέχεια έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας με τις ευχές όλων για ένα καλύτερο μέλλον για τους Φορείς Διαχείρισης και κατ’ επέκταση για ένα καλύτερο μέλλον για τις προστατευόμενες περιοχές.

Πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και ΘάσουΚατόπιν συνεδρίασε το Δ.Σ. με τη νέα του σύνθεση.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν συγκεκριμένα: ο πρόεδρος Γεώργιος Γκαϊντατζής και ο αναπληρωτής του κ. Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, ο δασολόγος-δασοπόνος Παναγιώτης Βαφείδης ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, περιφερειακός σύμβουλος Μουσταφά Κατρατζή, ο εκπρόσωπος του υπουργείου περιβάλλοντος, γεωτεχνικός-γεωπόνος, Παναγιώτης Μπαξεβανίδης, και ο εκπρόσωπος των εμπλεκόμενων Δήμων, δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων, Βασίλης Τσολακίδης.

Από τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν οι κύριοι Μάνος Κουτράκης, Μιχάλης Αμοιρίδης, Θεόδωρος Γκαντής και Γεώργιος Καμπάς.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood