Την πρώτη θέση στον εθνικό διαγωνισμό εικονικής δίκης, στο ΣτΕ, που διοργάνωσε η ELSA Greece, κατέκτησε για πρώτη φορά ομάδα φοιτητών από τη Νομική Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι Αθανασίου Νέλλη, Μανιδάκη Ειρήνη, Μουρτοπάλλας Κωνσταντίνος και Τζιόλα Χριστίνα, απέσπασαν τα βραβεία καλύτερης προφορικής διαδικασίας, καλύτερης αίτησης ακυρώσεως και καλύτερου υπομνήματος.

Το ΔΠΘ συμμετείχε στον διαγωνισμό με τρεις ακόμη ομάδες, οι οποίες πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη του πανεπιστημίου δύο ακόμη βραβεία και επάξιες εκπροσωπήσεις.

Πρώτη και καλύτερη η Νομική Κομοτηνής, στον εθνικό διαγωνισμό εικονικής δίκης της ELSA Greece“Οι κόποι πάντα ανταμείβονται! Σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης πέτυχε ιστορική νίκη κερδίζοντας για πρώτη φορά τον Εθνικό διαγωνισμό εικονικής δίκης, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ELSA Greece. Θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές-μέλη της ομάδας του Δ.Π.Θ. Νέλλη Αθανασίου,Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα, Ειρήνη Μανιδάκη και Χριστίνα Τζιόλα, με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ. Το διδακτικό και επιστημονικό έργο που πραγματοποιείται στο Δ.Π.Θ. σε συνδυασμό με την προσπάθεια των μελών της ομάδας συντέλεσαν στην επίτευξη της νίκης!”, ήταν το πανηγυρικό σχόλιο επιβράβευσης των λαμπρών νέων επιστημόνων, από τον συνεργάτη και φίλο τους Γεράσιμο Αδαμακόπουλο.