Προτεραιότητα για τον Ιλχάν Αχμέτ η αποκατάσταση των αναπτυξιακών κινήτρων για τη Ροδόπη

Με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής συναντήθηκε ο Bουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.
ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  1
Η συνάντηση αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας πολύ στενής συνεργασίας του Ιλχάν Αχμέτ σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας 2019-2023 με τον κόσμο της εργασίας στη Ροδόπη, σε μια περιοχή που χάνει συνεχώς εργατικό δυναμικό στην εξωτερική και εσωτερική μετανάστευση, ενώ και οι δείκτες ανεργίας είναι από τους υψηλότερους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Χατζηαθανασίου όσο και τα παριστάμενα μέλη του δ.σ. του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής επεσήμαναν την ανάγκη να στηριχθεί η ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής από την κυβέρνηση που θα προκύψει την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου, με την εξίσωση των κινήτρων με την γειτονική Αλεξανδρούπολη να αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα, καθώς αυτά για πρώτη φορά διαφοροποιήθηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ.   
Ο Ιλχάν Αχμέτ από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι η διεκδίκηση για τη Θράκη και τη Ροδόπη ιδιαίτερα αποτελεί διαχρονική επιδίωξή του στη Βουλή και στην εκτελεστική εξουσία. Παράλληλα τους γνωστοποίησε ότι πρότεινε και έγινε δεκτό να συσταθεί ένα όργανο παρακολούθησης των αποφάσεων της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη και της πορείας υλοποίησής τους ανά υπουργείο.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, “η Θράκη δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες χαμένες ευκαιρίες από οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές”.
Προτεραιότητα για τον Ιλχάν Αχμέτ η αποκατάσταση των αναπτυξιακών κινήτρων για τη Ροδόπη Προτεραιότητα για τον Ιλχάν Αχμέτ η αποκατάσταση των αναπτυξιακών κινήτρων για τη Ροδόπη
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood