Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Για μία ακόμη φορά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής απέδειξε οτι είναι η κορυφαία της περιοχής και επάξια συγκαταλέγεται στην ελίτ των ελληνικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών.
347421986_745428620917957_2158945633396441941_n
Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες της, της Κ14, στέφθηκαν πρωταθλητές Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο 1ο Περιφερειακό Τουρνουά που διοργάνωσε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, κερδίζοντας στον τελικό 3-0 τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης.
Για “μέρα χαράς και γιορτής για την Ακαδημία μας”, έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης, “καθώς ως Διοίκηση νιώθουμε υπερήφανοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά μας καθ΄όλη τη διάρκεια του 1ου Περιφερειακού Πρωταθλήματος ΑΜ-Θ”, όπως σημείωσε, και πρόσθεσε:
“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στον προπονητή Μαλαδένη Χρήστο και στον βοηθό του Πουλιάνα Γεώργιο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρουπολης για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξε”.
Εξάλλου, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, απηύθυναν τα συγχαρητήριά τους και στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, στην ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και τους συντελεστές της διοργάνωσης “για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά της Περιφέρειας να συμμετάσχουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και όμορφο τουρνουά δίνοντάς τους χαρά και αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις”.
Αξίζει να επισημανθεί, πως και η Κ12 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής είχε άκρως ικανοποιητική παρουσία, ολοκληρώνοντας το τουρνουά με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Υπενθυμίζεται πως και τα δύο αυτά τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Κ12 και Κ14 – αναδείχθηκαν φέτος Πρωταθλητές ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Πρωταθλητές και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι πιτσιρικάδες της Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood