Πρόταση Οντέρ Μουμίν για την ονομασία του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Ιάσμου ως “Κτίριο Λάμπρου Μαργαρίτη”

Ο αποβιώσας υπήρξε καθηγητής του Δημάρχου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

O Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν αποφάσισε να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιάσμου, αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισής του, να πάρει το όνομα του ομότιμου Καθηγητή Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Μαργαρίτη, ο οποίος απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα σε ηλικία 68 ετών.

Ο κ. Οντέρ Μουμίν επικοινώνησε με τον Δήμαρχο του τόπου καταγωγής του εκλιπόντος κορυφαίου ποινικολόγου, τον Δήμαρχο Αργιθέας Καρδίτσας, Ανδρέα Στεργίου, και ζήτησε την άδειά του.

Στη σχετική δήλωσή του ο Οντέρ Μουμίν αναφέρει:

«Ο καθηγητής Ποινικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και καθηγητής επίσης της Εθνικής Σχολής Δικαστών και Εισαγγελέων, εκ των κορυφαίων ποινικολόγων διεθνώς, ο Λάμπρος Μαργαρίτης, ήταν ένας ανυπέρβλητος επιστήμονας. Όταν πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου του πάγωσα. Σκέφτηκα όλα εκείνα τα άβγαλτα παιδιά που ταξιδέψαμε από την επαρχία και είχαμε την τιμή και την τύχη να μας διδάξει Ποινική Δικονομία και Εμβάθυνση Ποινικής Δικονομίας. Επικοινώνησα με τον Δήμαρχο του τόπου καταγωγής του, τον συνάδελφο Δήμαρχο Αργιθέας Καρδίτσας, ζητώντας την άδειά του. Του μετέφερα τη σκέψη μου να προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου να ονομαστεί ως κτίριο Λάμπρου Μαργαρίτη το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιάσμου, με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισής του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της όμορφης Θεσσαλονίκης που τον σκεπάζει. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μας δίδαξες κ. Καθηγητά».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood