Προτάσεις-αιτήματα από τον Ιλχάν Αχμέτ στον Κώστα Σκρέκα

Για τη στρεμματική ενίσχυση των μικροκαλλιεργητών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών με το μοντέλο της αντεστραμμένης πυραμίδας, και τις αποζημιώσεις μέσω ΠΣΕΑ για τις καταστροφές στον καπνό και το βαμβάκι της Ροδόπης.
ΙΛΧΑΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ 2

Την πρότασή του για τη στρεμματική ενίσχυση των μικροκαλλιεργητών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών με το μοντέλο της αντεστραμμένης πυραμίδας, όπως το παρουσίασε στην Κομοτηνή τον περασμένο Μάρτιο κατόπιν προσκλήσεώς του ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Τάσος Χανιώτης, παρουσίασε ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ενώπιον του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, στη θεματική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Τσίπουρου Ιάσμου. Ταυτόχρονα έθεσε για μια ακόμη φορά φορά το ζήτημα των αποζημιώσεων από ΠΣΕΑ για τις καταστροφές 2018 στον καπνό και το βαμβάκι της Ροδόπης.

Στη δήλωσή του ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε:

“Ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόσκληση της τοπικής κοινότητας και του Δήμου Ιάσμου, και συμμετείχα στις εργασίες της ημερίδας στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Τσίπουρου που οργανώθηκε με επιτυχία στην περιοχή. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον παριστάμενο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα, και να παρουσιάσω ενώπιόν του και ενώπιον των παρευρισκομένων φορέων και εκπροσώπων της Ροδόπης, την πρότασή μου για τη στρεμματική ενίσχυση των μικροκαλλιεργητών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών με το μοντέλο της αντεστραμμένης πυραμίδας, όπως το παρουσίασε στην Κομοτηνή τον Μάρτιο κατόπιν προσκλήσεως μου ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Τάσος Χανιώτης. Παράλληλα έθεσα για μια ακόμη φορά φορά το ζήτημα των αποζημιώσεων από ΠΣΕΑ για τις καταστροφές 2018 στον καπνό και το βαμβάκι της Ροδόπης. Με ενδιαφέρον, τέλος, άκουσα τις εισηγήσεις για την καλλιέργεια της αμπέλου στην περιοχή μας ως μια μορφή ανάπτυξης εναλλακτικών καλλιεργειών που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood