Σε δημόσια διαμαρτυρία προχώρησε πριν από λίγα λεπτά ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου “Το θ.com”, στην Κομοτηνή, Τάσος Χατζόπουλος.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook, υποστηρίζει οτι κατά τη χθεσινή πρώτη νύχτα εφαρμογής και στην Κομοτηνή του μέτρου του κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 12 το βράδυ, ο σχετικός έλεγχος της αστυνομίας που διενεργήθηκε κατόπιν καταγγελίας μόλις δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα, με συνέπεια να επιβληθεί στην επιχείρηση το πρόστιμο των 10.000 ευρώ και λουκέτο για τρεις ημέρες.
Η ανάρτηση αγανάκτησης του κ. Χατζόπουλου:
“Έλεγχος της Αστυνομίας χθες στις 12:10 το βράδυ (κατόπιν ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ). Διαπίστωση της Αστυνομίας: το κατάστημα κλειστό (αλλά βρίσκονται πελάτες στον εξωτερικό χώρο, περίπου 22, μετρώντας και εμάς και τους εργαζόμενους που είχαν σχολάσει και απλά ξεκουράζονταν). Μάλιστα… Και τώρα; 10.000 € πρόστιμο και τρεις μέρες κλειστά… Ευχαριστούμε. Καληνύχτα σας. Τι να πω… Ξανά κοντά σας το Σάββατο 15 Αυγούστου την ημέρα της Παναγίας. Χρόνια πολλά σε όλους και…καλή λευτεριά!”.
Συνολικά σε όλη τη χώρα, χθες βράδυ, για λειτουργία μετά τα μεσάνυχτα, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ και τριήμερο λουκέτο, σε δώδεκα καταστήματα ως ακολούθως:
– 5 στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.
– 2 στη Θεσσαλονίκη.
– 2 στην Κρήτη.
– 2 στα Ιόνια νησιά.
– 1 στο Νότιο Αιγαίο.