Πρόστιμα στους αγρότες για ψεκαστικά χωρίς σήμα έγκρισης

Όλα τα ψεκαστικά μηχανήματα θα πρέπει να καταχωρηθούν στην ψηφιακή φόρμα του ΥΠΑΑΤ, να ελεγχθούν από Εξουσιοδοτημένο Σταθμό Ελέγχου, και να έχουν το σχετικό σήμα έγκρισης.
ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπενθυμίζει στους αγρότες της περιοχής ότι όλα τα ψεκαστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στις αγροτικές εργασίες θα πρέπει να καταχωρηθούν στην ψηφιακή φόρμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, να ελεγχθούν από Εξουσιοδοτημένο Σταθμό Ελέγχου, και να έχουν το σχετικό σήμα έγκρισης.

Όσοι δεν έχουν ήδη συμμορφωθεί με τα ανωτέρω, θα πρέπει να το κάνουν άμεσα.

Επισημαίνεται ότι με την υπ’ αριθμ. 160/22717/5-2-2019 (ΦΕΚ 569Β΄/2019) Υπουργική Απόφαση, προβλέπονται πρόστιμα από 300 € έως 5.000 € σε ιδιοκτήτες ψεκαστικών που δεν μεριμνούν για την καταγραφή ή/και την επιθεώρησή τους από εγκεκριμένο σταθμό ελέγχου ψεκαστικών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων τους, στους εγκεκριμένους σταθμούς ελέγχου ψεκαστικών, ή και στον ιστότοπο του ΥΠΑΑΤ: http://psekastika.minagric.gr .

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood