Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος

Για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών και της αντίσταση, κατηγορείται ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αλεξανδρούπολη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, επιχειρώντας να διαφύγει.

Κατά τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης, πραγματοποίησε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε όχημα που βρισκόταν σε στάση, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές, και επιχείρησε να παρασύρει τους αστυνομικούς με τα δίκυκλα, χωρίς να τα καταφέρει.

Τελικά, στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.