Με ανοιχτή επιστολή προς τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Γιάννη Σταυρίδη, Απόστολο Ιωάννου και Μιχάλη Βασιλειάδη, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, απευθύνει πρόταση-πρόσκληση συνδιοίκησης, “προς όφελος του τόπου μας”, όπως αναφέρει, και εκφράζοντας την πεποίθηση πως με μια τέτοια εξέλιξη “θα γράψουμε ιστορία στις αυτοδιοικητικές σελίδες της σύγχρονης Ελλάδας”.

“Αγαπητοί Συνάδελφοι.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019 οι δημότες του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών επέλεξαν με την ψήφο τους πρόσωπα και προγράμματα και συγχρόνως έδωσαν εντολή σε όλους μας , υποψηφίους Δημάρχους και συμβούλους, να λειτουργήσουμε στη νέα προγραμματική περίοδο ενωτικά, συλλογικά και υπεύθυνα προς όφελος του τόπου μας.

Οι αυτοδιοικητικές ρυθμίσεις του “Κλεισθένη” με την νομοθέτηση πλέον της απλής αναλογικής προτρέπει τις δημοτικές παρατάξεις στην υιοθέτηση συναίνεσης και συνεργασίας, σε προγραμματικές συγκλίσεις που οδηγούν σε ένα πρωτόγνωρο και ενδιαφέρον δημοτικό σκηνικό.

Ο συνδυασμός “Επανεκκίνηση στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών” κι εγώ ως επικεφαλής του απευθύνομαι σ’ εσάς που είστε επικεφαλής των τριών άλλων συνδυασμών και σας καταθέτω την πρόσκληση να συνεργασθούμε και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνδιοικήσουμε στην τετραετία 2019 – 2023.

Είναι αυτονόητο ότι η πρόταση μου έχει ως προαπαιτούμενο για την υλοποίηση της την συμφωνία ΟΛΩΝ των παρατάξεων ώστε άμεσα και συντεταγμένα να οριοθετήσουμε τους στόχους και τον κοινό βηματισμό μας ώστε η 1η Σεπτεμβρίου να μας βρει έτοιμους σε όλα.

Προσωπικά νοιώθω ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστια και στο βαθμό που θα ανταποκριθούμε θετικά, θα γράψουμε ιστορία στις αυτοδιοικητικές σελίδες της σύγχρονης Ελλάδας.

Θα αναμένω με ενδιαφέρον και αγωνία έγκαιρα τις απαντήσεις σας, όπως και οι πολίτες του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών που είναι ο τελικός κριτής μας”.