Πρόσκληση από ΔΚΕΠΠΑΚ σε συλλόγους, και κάλεσμα σε καταστήματα & πολίτες, για συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Προκειμένου να προετοιμαστεί το τριήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής, που φέτος ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με τη μεγάλη παρέλαση που καταλήγει στο KOM-on Party, η ΔΚΕΠΠΑΚ καλεί τους τοπικούς συλλόγους να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους.
ΤΕ78 (1)

Για τον λόγο αυτό η πρόεδρος Νατάσα Λιβεριάδου έστειλε επιστολή στους πολιτιστικούς συλλόγους, με την οποία ζητά τη συμμετοχή τους:  

  1.  Στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ειρήνης, όπου πρέπει να δηλώσουν εγγράφως, αν επιθυμούν να παραστούν, και αριθμό ατόμων.
  2.  Στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το KOM-on Party, να δηλώσουν εγγράφως το όνομα του καρναβαλικού γκρουπ και τον αριθμό ατόμων που θα συμμετάσχουν.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΩΣ στο dkeppak@gmail.com και για τις δύο εκδηλώσεις, καθώς και στο komonparty@gmail.com για το KOM-on Party.

Στο KOM–on Party μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και καταστήματα, άτυπες ομάδες δημοτών, κ.λπ.

Οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παραγγελίες των υλικών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood