Δύο οικίσκους για την αναμονή πολιτών κατά τη διενέργεια των test Covid -19, και είδη ατομικής προστασίας, προσέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τους Πρόσφυγες (UNHCR), μετά από σχετικό αίτημα της διοίκησης του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσοκομείο σε ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει:

“Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, ευχαριστεί θερμά την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο της στον Έβρο, τον κ. Μαργαρίτη Πετρετζίκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για δωρεάν χορήγηση δύο προκατασκευασμένων οικίσκων ενιαίου χώρου για την αναμονή πολιτών κατά τη διενέργεια των test Covid -19, που έχουν ήδη τοποθετηθεί στον προαύλειο χώρο δίπλα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Π.Γ.Ν.Α., καθώς και ειδών ατομικής προστασίας (20.000 μάσκες μιας χρήσεως και 15.000 ζευγάρια γάντια Νιτριλίου).
Πρόκειται για σημαντικές προσφορές που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του Π.Γ.Ν.Α. το οποίο αποτελεί και Νοσοκομείο Αναφοράς εξυπηρετώντας καθημερινά μεγάλο όγκο ασθενών από τη βόρεια Ελλάδα. Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην συνέχεια αυτής της συνεργασίας”.

Προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες