Με δώρα για τα παιδιά, ενόψει του Πάσχα, επισκέφθηκαν οι Νηρηίδες Κομοτηνής (423 τμήμα των Daughters of Penelope), τη Στέγη “Αξί-ΖΩ” του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”.

“Ακόμη μια φορά πλημμυρίσαμε με υπέροχα συναισθήματα και θαυμασμό για το έργο που επιτελείται στον χώρο, και για την αφοσίωση όλων των συντελεστών. Και αυτή τη φορά ήταν απόλυτα εμφανής, έκδηλη και συγκινητική η αγάπη των ωφελουμένων προς τους φροντιστές τους, αλλά ιδιαίτερα προς την εμπνεύστρια του έργου κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, όταν αυθόρμητα νεαρή ωφελούμενη ήρθε κοντά μας και σε πρώτο πρόσωπο και με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει τα παιδιά αυτά της είπε “ζεις για να μας προσέχεις”! Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της δομής για το τεράστιο έργο τους, και την απλόχερη υποστήριξη όλων μας! Ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή!”, ανέφερε η πρόεδρος του τμήματος κ. Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη

Η δράση υλοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και όπως σημείωσε η πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του τμήματος, κ. Έλπη Μπλεκάτση, “με την επίσκεψή μας αυτή αισθανθήκαμε γεμάτες από συναισθήματα, είδαμε έναν χρόνο μετά σε πλήρη λειτουργία το Κέντρο, και καταλάβαμε πως οι άνθρωποι όταν δέχονται τη σωστή φροντίδα και αγάπη είναι χαρούμενοι! Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη!”.