Προσέφεραν λουλούδια και ευχές στις γυναίκες αστυνομικούς

Μέλη του Δ.Σ. της  Τοπικής  Διοίκησης  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών.
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ (3)

Λουλούδια και ευχετήριες κάρτες προσέφεραν στις γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης καθώς και στις γυναίκες του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή τον εορτασμό της «Γιορτής της Μητέρας», μέλη του Δ.Σ. της  Τοπικής  Διοίκησης  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών.

Αρχικά στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου Νικόλαου ΜΕΝΕΞΙΔΗ έτυχαν θερμής υποδοχής και δέχθηκαν συγχαρητήρια για την κίνησή τους αυτή, ενώ παράλληλα οι γυναίκες αστυνομικοί παρέλαβαν τα δώρα τους. Έπειτα έγιναν δεκτοί στο γραφείο του Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ που αποτελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου παρουσία όλων των γυναικών αστυνομικών του Επιτελείου έγινε η προσφορά των λουλουδιών.

Η συνέχεια περιλάμβανε το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, και τέλος τη Σχολή Αστυφυλάκων και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Γνώμονας της δράσης αποτέλεσε η εξωστρέφεια και η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συναδέλφους, καθώς λουλούδια εδόθησαν σε όλες τις αστυνομικούς καθώς και σε γυναίκες που δεν είναι ακόμη μητέρες, γιατί πεποίθηση των εμπνευστών της ενέργειας είναι πως «κάθε γυναίκα είναι μία εν δυνάμει μανούλα!».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood