Προς “διόρθωση” το νέο αθλητικό νομοσχέδιο μετά τις αντιδράσεις-Κανονικά από αύριο τα μαθήματα στη ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής

Μετά τη συνάντηση των Κοσμητόρων και Προέδρων των ΣΕΦΑΑ της χώρας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.
ΚΟΣΜΗΤΟΡΕΣ ΤΕΦΑΑ

(Φωτό: Ελένη Δούδα, Κατερίνα Μουρατίδου, Γιώργος Τζέτζης, Κοσμάς Χρηστούλας, Θανάσης Παπαϊωάνου, Νίκος Γελαδάς. Οι Κοσμήτορες και Πρόεδροι των ΣΕΦΑΑ της χώρας, πριν από τη σημερινή συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη). 

Για “αναδίπλωση” του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με τον οποίον είχαν πολύωρη συνάντηση σήμερα, καταθέτοντας τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τα προβλεπόμενα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, κάνουν λόγο με συγκρατημένη ικανοποίηση οι Κοσμήτορες και οι Πρόεδροι των Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της χώρας. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο Υφυπουργός τους άκουσε με προσοχή και δεσμεύτηκε πως θα προβεί σε διορθώσεις των επίμαχων σημείων του νομοσχεδίου. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής του ΔΠΘ, Καθηγήτρια Ελένη Δούδα.

Οι Κοσμήτορες και οι Πρόεδροι των ΣΕΦΑΑ συναντήθηκαν και με τον Υπουργό Παιδείας στον οποίο έθεσαν ζητήματα σχετικά με την πιστοποίηση των προγραμμάτων σπουδών, με τον κ. Γαβρόγλου να δεσμεύεται οτι αυτά θα εξεταστούν σε συνεργασία με τον κ. Βασιλειάδη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δοθέντων των παραπάνω, αποφασίστηκε το πέρας της αναστολής λειτουργίας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, και αύριο Τρίτη 4/12 τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί (στις 6 το απόγευμα) γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών “Σπύρος Λούης”, εκπρόσωποι του οποίου νωρίτερα το μεσημέρι θα έχουν συνάντηση με την Κοσμήτορα κ. Δούδα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood