(Φωτό: Ελένη Δούδα, Κατερίνα Μουρατίδου, Γιώργος Τζέτζης, Κοσμάς Χρηστούλας, Θανάσης Παπαϊωάνου, Νίκος Γελαδάς. Οι Κοσμήτορες και Πρόεδροι των ΣΕΦΑΑ της χώρας, πριν από τη σημερινή συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη). 

Για “αναδίπλωση” του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με τον οποίον είχαν πολύωρη συνάντηση σήμερα, καταθέτοντας τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τα προβλεπόμενα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, κάνουν λόγο με συγκρατημένη ικανοποίηση οι Κοσμήτορες και οι Πρόεδροι των Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της χώρας. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο Υφυπουργός τους άκουσε με προσοχή και δεσμεύτηκε πως θα προβεί σε διορθώσεις των επίμαχων σημείων του νομοσχεδίου. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής του ΔΠΘ, Καθηγήτρια Ελένη Δούδα.

Οι Κοσμήτορες και οι Πρόεδροι των ΣΕΦΑΑ συναντήθηκαν και με τον Υπουργό Παιδείας στον οποίο έθεσαν ζητήματα σχετικά με την πιστοποίηση των προγραμμάτων σπουδών, με τον κ. Γαβρόγλου να δεσμεύεται οτι αυτά θα εξεταστούν σε συνεργασία με τον κ. Βασιλειάδη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δοθέντων των παραπάνω, αποφασίστηκε το πέρας της αναστολής λειτουργίας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, και αύριο Τρίτη 4/12 τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί (στις 6 το απόγευμα) γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών “Σπύρος Λούης”, εκπρόσωποι του οποίου νωρίτερα το μεσημέρι θα έχουν συνάντηση με την Κοσμήτορα κ. Δούδα.