Για πολλοστή φορά κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε τη Νυμφαία Κομοτηνής, ως…Νυμφαίο.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού και ειδικότερα για αυτά που αφορούν στις πύλες εισόδου της χώρας, σημείωσε πως “το Νυμφαίο, το Ορμένιο και η Εξοχή είναι ανοιχτά μόνο για εμπορευματικές μεταφορές όλο το εικοσιτετράωρο μόνο με τον οδηγό του οχήματος”.

Ο κ. Χαρδαλιάς μπέρδεψε ξανά τη Νυμφαία Κομοτηνής με το Νυμφαίο Φλώρινας…

Ο επικεφαλής της παράταξης του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, Κώστας Κατσιμίγας, που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει καυτηριάσει τη συγκεκριμένη “συνήθεια” ή άγνοια αξιωματούχων της κεντρικής διοίκησης, σχολίασε και αυτή τη φορά δηκτικά:

“Όταν σας λέω ότι ακόμη στην Αθήνα δεν έχουν ιδέα για τον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας στον Νομό Ροδόπης Ροδόπης, ορισμένοι από σας με θεωρείτε εμμονικό. Νάτος πάλι σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που μας ενημερώνει ότι το Νυμφαίο, το Ορμένιο και η Εξοχή παραμένουν ανοιχτά μόνο για εμπορευματικές μεταφορές. Πάλι καλά που παραμένουν εντελώς ανοιχτά η Προμαχώνα, ο Κήπος και ο Κακαβιάς!”.