“Προοπτική για το αύριο”, το μήνυμα του Θόδωρου Μανίτσα

"Χρειάζονται  νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και με συντονισμένη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να αλλάξει η καθημερινότητα των πολιτών, η οικονομία και η προοπτική ανάπτυξης της περιοχής μας".
manitsas_flyer - Αντίγραφο

Ο Θόδωρος Μανίτσας, απόφοιτος του North College Θεσσαλονίκης με τον τίτλο Bachelor of Science του τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων, είναι εταίρος στην εταιρεία πληροφορικής “InfoTech-Συστήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών” που ασχολείται με την εγκατάσταση και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της “Σύμπραξης Προοπτικής” του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Γραβάνη, ως υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Νέου Σιδηροχωρίου, με κεντρικό μήνυμα “Προοπτική για το Αύριο”.

Όπως άλλωστε τονίζει, “αποφάσισα και συμμετέχω στη νέα ομαδική προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου Κομοτηνής, καθώς ως επαγγελματίας, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις προοπτικές του τόπου μου, πιστεύω οτι χρειάζονται  νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και με συντονισμένη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να αλλάξει η καθημερινότητα των πολιτών, η οικονομία και η προοπτική ανάπτυξης της περιοχής μας”.

"Προοπτική για το αύριο", το μήνυμα του Θόδωρου Μανίτσα

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood