Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, πλαισιωμένη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Δημήτρη Σβυντρίδη και τον πρόεδρο του συλλόγου Ελλήνων κιθαριστών Στέλιο Γκόλγκαρη.

Από τις 11 ως τις 14 Απριλίου, κιθαριστικές μελωδίες θα κατακλύσουν την πόλη της Κομοτηνής όπου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης – το μεγαλύτερο των Βαλκανίων – υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Σβυντρίδη.

Μια μικρή γεύση του τι θα απολαύσουμε, μας δίνει το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ) που διοργανώνει το Φεστιβάλ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και την πολύτιμη συνεισφορά του προέδρου του Στέλιου Γκόλγκαρη.

Στη φετινή διοργάνωση, θα συμμετάσχει και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

“Προσκαλούμε τους λάτρεις της κιθάρας, τους φίλους της μουσικής, αλλά και το ευρύτερο, μη μυημένο στη μουσική κοινό, σε ένα συναρπαστικό, απολαυστικό μουσικό ταξίδι, με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και το καμάρι μας, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης”, είναι το μήνυμα-κάλεσμα της Προέδρου της ΔΚΕΠΠΑΚ, κ. Νατάσας Λιβεριάδου.