Προϊόντα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο του Σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον εκθεσιακό χώρο του Σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα στην Αθήνα διοργανώνουν από τις 8 ως τις 12 Μαρτίου τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Screenshot_324

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων στην πρωτεύουσα της χώρας, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις να πωλήσουν (με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών), τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας καθώς από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άτομα. 

Εν όψει της διοργάνωσης το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης καλεί παραγωγούς και επιχειρήσεις να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου, είτε φυσική παρουσία για την πώληση προϊόντων από τον ίδιο τον παραγωγό ή από εκπρόσωπό του.

Η συμμετοχή και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης δήλωσε: «Με την εξαιρετική πρωτοβουλία των επιμελητηρίων της Περιφέρειας,  μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουμε πολλαπλά ένα ιδιαίτερα ισχυρό στοιχείο της επιχειρηματικότητας στη Ροδόπη που είναι η αγροδιατροφή και ο κλάδος των τροφίμων και ποτών. Παρόμοιες δράσεις εξωστρέφειας είναι ωφέλιμες βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, διότι επιδρούν θετικά στην τοπική οικονομία και δίνουν την δυνατότητα στις επιχειρήσεις μας να αναδείξουν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων τους. Ενισχύουν την βιωσιμότητα των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων δίνοντας νέες δυνατότητες, και φυσικά συμβάλλουν στην προβολή της περιοχής μας δίνοντας επιπλέον  δυναμική στην Κομοτηνή και στην Ροδόπη». 

Περισσότερες πληροφορίες: 25310-22547 (Στίγκα Γεωργία), everodopis@gmail.com

Προϊόντα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο του Σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood