Προγραμματική Σύμβαση για την καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κομοτηνής

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.», Αθανάσιος Λάπατας, προχώρησαν στην υπογραφή νέας Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Παροχή Διοικητικής Υποστήριξης για την καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κομοτηνής».
Screenshot_1871

Μέσω της Προγραμματικής Σύμβασης ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» θα συμβάλει στην καταγραφή της δημοτικής ακίνητης περιουσίας σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή, διευκολύνοντας τον Δήμο Κομοτηνής στη μελλοντική διερεύνηση μεθόδων αξιοποίησής της.

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα ακολουθηθούν, θα συμβάλουν στη διασφάλιση των εμπράγματων δικαιωμάτων του Δήμου επί της ακίνητης περιουσίας του, καθώς και στην εκπόνηση σχεδίου βέλτιστης αξιοποίησής της για το μέλλον.

Η διαχείριση και η αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου, όχι μόνο συνεπάγεται άμεσο οικονομικό όφελος για τον Δήμο, αλλά εμπεριέχει και άλλες διαστάσεις, συνδεδεμένες με την ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών, αλλά και την προώθηση πολιτιστικών, περιβαλλοντικών, επιστημονικών, ψυχαγωγικών και άλλων στόχων, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση εξυπηρετούν το δημοτικό συμφέρον και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, προάγοντας ταυτόχρονα την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο κ. Λάπατας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Η ορθολογική και αποτελεσματική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κομοτηνής είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς μπορεί να αποτελέσει επιπρόσθετη πηγή εισοδήματος ως μέσο για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του Δήμου και την υλοποίηση της δράσης του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Κάθε συνεργασία που ανανεώνεται είναι για εμάς μία παρακαταθήκη που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και αποτελεί σημείο αναφοράς για νέες συνεργασίες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο».

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.», υπηρετώντας τους καταστατικούς του σκοπούς για συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη των ΟΤΑ, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση των αναπτυξιακών τους στόχων.

Προγραμματική Σύμβαση για την καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κομοτηνής

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood