Ένα νέο πρόγραμμα μουσικής διασκέδασης, με πολύ υλικό και χαρά, εκπόνησε και θα υλοποιήσει από τις 3 Ιουλίου το Ωδείο Μ. Συκάκη.
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 14, τα οποία μέσα σε έναν μήνα:
  • θα εξερευνήσουν τα είδη της μουσικής,
  • θα παίξουν θεωρητικά παιχνίδια,
  • θα τραγουδήσουν,
  • θα κάνουν το σώμα τους μουσικό όργανο,
  • θα αυτοσχεδιάσουν πάνω σε συγκεκριμένους ρυθμούς και μελωδίες!

Το προφίλ του προγράμματος

Πρέπει το παιδί να ξέρει μουσική;
Όχι απαραίτητα! Το πρόγραμμα, βασισμένο σε γενικευμένες γνώσεις μουσικής, αναπτύσσει ταλέντα και εξοικειώνει τους μαθητές με τη μουσική πέρα από την τυπική εκπαίδευση. Ένας μαθητής κιθάρας μπορεί να δοκιμάσει τη γνωριμία του με το βιολί. Οι γνώσεις μουσικής είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες!
Πόσο διαρκεί;
Το πρόγραμμα υλοποιείται κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.
Πού θα διεξάγεται;
Στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, καθώς στην αυλή του Ωδείου. Θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και στον χώρο εννοείται οτι θα υπάρχουν αντισηπτικά και καθαριστικά.
Πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν;
Αν και το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για μεγάλο αριθμό μαθητών, εντούτοις, λόγω των συνθηκών, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ωδείου στο τηλέφωνο 25310-25289.
Ποιοι υλοποιούν το πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την πιανίστα και ψυχολόγο Χριστίνα Συκάκη, και την φλαουτίστα, καθηγήτρια ανώτατων θεωρητικών και καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου, Όλγα Συκάκη.
Η περίοδος των εγγραφών είναι από 19 έως και 28 Ιουνίου και γίνονται είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά (e-mail: odeiom.sykaki@gmail.com και info@odeiosykaki.gr /
Site: www.odeiosykaki.gr).
Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ για όλο το πρόγραμμα.

e844b700 104288253 2990893227697151 1094680812306768053 n