Προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του ΔΠΘ στην Κομοτηνή

Το Εργαστήριο Υγρού Στίβου του Καθηγητή της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ, Βασίλη Γούργουλη, φαίνεται πως καθιερώνεται πλέον ως ένα αξιόπιστο κέντρο αξιολόγησης της τεχνικής κολυμβητών/τριών, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής με υποβρύχιες κάμερες και εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα.
01_ΠΑΟΚ_3-6_1_2023

Μετά τον Ν.Σ. Παλαίμων από την Αθήνα, τον Α.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης και τον Α.Σ. Αστερίας Κατερίνης, που είχαν επιλέξει το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή για τη διεξαγωγή προπονητικών camp τα Χριστούγεννα του 2021 και το Πάσχα του 2022, φέτος στις διακοπές των Χριστουγέννων η Κομοτηνή αποτέλεσε προορισμό για το κολυμβητικό τμήμα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, Αδάμ Γιώργο και Χατζηδίμπα Ελένη, οι τριάντα κολυμβητές και κολυμβήτριες, ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Ελλάδος Οδυσσέας Μελαδίνης, προπονήθηκαν μαζί με τους κολυμβητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.) και διέμειναν στην Κομοτηνή για τέσσερις ημέρες ενισχύοντας ταυτόχρονα την τοπική αγορά.

Συνεχίζοντας την επιστημονική συνεργασία του με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΔΠΘ, που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου, η επιλογή του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου Κομοτηνής από τον ΠΑΟΚ, δεν έγινε μόνο με σκοπό την προπόνηση των αθλητών του, αλλά και για την αξιολόγηση της τεχνικής τους για μια ακόμη φορά από την ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Βασίλη Γούργουλη και το Εργαστήριο Υγρού Στίβου που φαίνεται πως καθιερώνεται πλέον ως ένα αξιόπιστο κέντρο αξιολόγησης της τεχνικής κολυμβητών/τριών, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής με υποβρύχιες κάμερες και εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του ΔΠΘ στην Κομοτηνή Προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του ΔΠΘ στην Κομοτηνή Προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του ΔΠΘ στην Κομοτηνή

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood