Πρόεδρος ΠΟΣΥΦΥ για Έβρο: “Να εμπιστευόμαστε τα Σώματα Ασφάλειας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έχουν δώσει όρκο για τη φύλαξη της πατρίδας”

"Υποστήριξη χρειαζόμαστε και εμπιστοσύνη για να κρατήσουμε την Πατρίδα μας όπως της αξίζει".
φωτό αρχείου
Ξέσπασε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, με αφορμή όσα ακούγονται και υιοθετούν ελαφρά τη καρδία ακόμα και πολιτικά κόμματα, για κατάληψη ελληνικού εδάφους από τους Τούρκους στην περιοχή Μελισσοκομείο Φερών. 
Ο κ. Χαρέλας, που υπηρετεί μάλιστα ως αποσπασμένος στον Έβρο, με ανάρτησή του διαψεύδει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τονίζει ότι οι συνάδελφοί του αστυνομικοί αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις επ΄ουδενί δεν θα το επέτρεπαν, και ξεκαθαρίζει ότι οι Τούρκοι έχουν τη σημαία και τη σκηνή τους στο δικό τους έδαφος και όχι στο ελληνικό. Επίσης τονίζει ότι τα δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ, όπως της σκανδαλοθηρικής αγγλικής εφημερίδας “The Sun”, πέτυχαν αυτό που ήθελαν, να διχάσουν δηλαδή τους Έλληνες, στους οποίους κάποιοι προφανώς δεν συγχωρούν ότι τον Μάρτιο αντιστάθηκαν στον ‘Έβρο και δεν άφησαν την Τουρκία να πετύχει τον στόχο της.
Πρόεδρος ΠΟΣΥΦΥ για Έβρο: "Να εμπιστευόμαστε τα Σώματα Ασφάλειας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έχουν δώσει όρκο για τη φύλαξη της πατρίδας"
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, Π. Χαρέλας.
Γράφει χαρακτηριστικά:
“Εδώ και μέρες αυτά που συμβαίνουν στον Έβρο, ή καλύτερα αυτά που καλλιεργούνται αριστερά και δεξιά για τα σύνορα και αν έχει καταληφθεί ελληνικό έδαφος από τον τούρκικο στρατό, δεν έχουν προηγούμενο. Αναρωτήθηκε κανείς όλες αυτές τις μέρες που δημοσιεύονται τέτοιες ειδήσεις περί κατάληψης ελληνικού εδάφους από τα ΜΜΕ, τι κάνουν εκεί οι ένστολοι και οι ένοπλες δυνάμεις; Θα μπορούσαν οι ίδιοι άνθρωποι που πριν πενήντα ημέρες υπερασπίστηκαν και το τελευταίο εκατοστό στα σύνορα στον Έβρο, να παραμείνουν αδρανείς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Πιστεύετε πως δεν θα αντιδρούσαμε σε μια τέτοια ενέργεια; Πιστεύετε πως θα μέναμε απλοί παρατηρητές την ίδια ώρα που παλέψαμε με όλη μας τη δύναμη για να κρατήσουμε τα σύνορα μας κλειστά πριν δύο μήνες; Τότε που χειροκροτούσε όλη η Ελλάδα και η υποστήριξη όλων των Ελλήνων μας έδινε κουράγιο; Ελάτε να ρωτήσετε πως αισθάνονται αυτά τα παιδιά που περιπολούν στα όρια νύχτα μέρα και δεν επιτρέπουν καμία ενέργεια από την απέναντι πλευρά, όταν ακούν περί κατάληψης ελληνικού εδάφους! Δεν θα το επέτρεπαν οι ίδιοι. Εν κατακλείδι, αυτό που έχει σημασία είναι να εμπιστευόμαστε τα Σώματα Ασφάλειας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έχουν δώσει όρκο για τη φύλαξη της πατρίδας. Δεν είναι ούτε αστείο ούτε ευκαιριακό. Κυρίως δεν είναι επικοινωνιακό το θέμα. Καμία “Sun” δεν θα μπορούσε να ξέρει τα ελληνικά σύνορα στο “Μελισσοκομείο” και σε κάθε τέτοια περιοχή. Άλλος ήταν ο σκοπός, και όπως φαίνεται…επετεύχθη. Αποτελεί ύψιστη ευθύνη η φύλαξη των συνόρων και του τελευταίου εκατοστού της πατρίδας μας. Αυτό πολλά χρόνια το κάνουν καλά οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Υποστήριξη χρειαζόμαστε και εμπιστοσύνη για να κρατήσουμε την Πατρίδα μας όπως της αξίζει“.

Πηγή: evros-news.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood