• Μια από τις κορυφαίες συναντήσεις επαγγελματικής πυγμαχίας.
  • Αγώνες που κόβουν την ανάσα, με κορύφωση τη συναρπαστική διεκδίκηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης ανάμεσα στον Ελληνορώσο Fedor Papazov και τον Πολωνό Michal Chudecki.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες πυγμάχοι αγωνίζονται σε ένα πυγμαχικό υπερθέαμα που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο PAOK Sports Arena της Θεσσαλονίκης (9/12).

Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί αρκετές μέρες πριν τους αγώνες, η Hellenic Boxing Promotions απέδειξε ότι μπορεί να αναμετρηθεί με μεγάλες διοργανώσεις που έχουν ευρύ κοινό να τις υποστηρίξει. Διοργανωτής, ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο αθλητής-θρύλος της πυγμαχίας Roy Jones Jr, καλωσόρισε το κοινό και προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους Έλληνες fans. Ο Roy Jones Jr είναι το απόλυτο ίνδαλμα της επαγγελματικής πυγμαχίας, με 66 νίκες και 47 νοκ-άουτ στο ενεργητικό του!

Το OPEN ήταν χορηγός επικοινωνίας του Premium Boxing Event και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πυγμαχικό υπερθέαμα την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 23:45 μέσα από τη συχνότητα του OPEN.