• Μέτριας έντασης χιονοπτώσεις και πιθανές χιονοστρώσεις σε εύκολες κυρίως επιφάνειες, αναμένονται αύριο ανήμερα των Θεοφανείων 6 Ιανουαρίου, στις βορειοανατολικές περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς και στους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Σαμοθράκης.
  • Νιφαδοπτώσεις και κατά διαστήματα ίσως και ασθενείς χιονοπτώσεις, αναμένονται στις κεντρο-ανατολικές περιοχές του Νομού Ροδόπης, στις κεντρο-ανατολικές περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς και στον Δήμο Ορεστιάδας.

Την παραπάνω πρόγνωση ποστάρισαν τα Καιρικά Νέα Θράκης, αναφέροντας συγκεκριμένα στο τελευταίο τους σημείωμα:

“Για αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 περιμένουμε αρχικά νεφελώδη καιρό με κάποιες ορογραφικές χιονοπτώσεις στην ορεινή ζώνη, ίσως κάποιες νιφάδες να εμφανιστούν και στα πεδινά λόγω των θυελλωδών ανέμων. Από το μεσημέρι και μετά και όσο προχωράμε προς το τέλος της ημέρας, περιμένουμε στις περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο πλαίσιο (της επισυναπτόμενης απεικόνισης), μέτριας έντασης χιονοπτώσεις, πιθανές χιονοστρώσεις σε εύκολες επιφάνειες κυρίως. Στις περιοχές που βρίσκονται μέσα στο κίτρινο πλαίσιο, περιμένουμε να εκδηλωθούν νιφαδοπτώσεις και κατά διαστήματα ίσως και ασθενή χιονόπτωση”.