Πώς σχολιάζει η Ελένη Λαφτσή την αποτυχία των Στρατιάδη-Λουτατίδη να κατεβάσουν συνδυασμό

"Δεν είναι στραβός ο γυαλός".
ΛΑΦΤΣΗ-ΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ-ΛΟΥΤΑΤΙΔΗΣ (1)

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κομοτηνής “ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή, Ελένη Λαφτσή, σχολιάζοντας την ανακοίνωση των Α. Στρατιάδη και Γ. Λουτατίδη περί της αδυναμίας τους να συγκροτήσουν συνδυασμό και αφού είχαν αποχωρήσει από την “ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή”, αναφέρει:

“Αντί οι κύριοι Στρατιάδης και Λουτατίδης να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες, γιατί με τη διάσπαση της παράταξης που τους εξέλεξε, δεν θα υπάρξει η δυνατότητα να κατατεθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές εναλλακτική πρόταση για τις ανάγκες του Δήμου και των δημοτών, και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για αυτές τις επιλογές τους, προσπαθούν να τις αποποιηθούν μεταθέτοντάς τες είτε στα υπαρκτά εμπόδια που θέτει ο εκλογικός νόμος, είτε ανακυκλώνοντας τους λόγους της αποχώρησης τους!

Δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι – καθώς και όσοι τους παρότρυναν – οτι οι λόγοι που επικαλέστηκαν, όπως και οι επιλογές τους, συζητήθηκαν ευρέως και δημόσια, και η κοινωνία, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δεν τις επιδοκίμασε, το αντίθετο μάλιστα, ούτε καν στην αναγκαιότητα συγκρότησης ψηφοδελτίου δεν ανταποκρίθηκε!

Δυστυχώς για όλους αυτούς, δεν είναι στραβός ο γυαλός, αλλά στραβά αρμενίζουν.

Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η παράταξη της ΠΟΛΗ-τικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για να συζητήσει τις εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση”.

Πώς σχολιάζει η Ελένη Λαφτσή την αποτυχία των Στρατιάδη-Λουτατίδη να κατεβάσουν συνδυασμό

Φωτό: Φωνή της Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood