Πώς να οργανώσετε την τέλεια δεξίωση βάπτισης για το παιδί σας

Πώς να οργανώσετε την τέλεια δεξίωση βάπτισης για το παιδί σας.
Screenshot_53

Αν σκέφτεστε να βαπτίσετε σύντομα το παιδί σας, έχετε να φροντίσετε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η δεξίωση της βάπτισης. Για να είναι η δεξίωση του μωρού σας μία υπέροχη μέρα που θα θυμάστε εσείς και οι καλεσμένοι σας με χαρά, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα!

Επιλέξτε τον χώρο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε, είναι το που θα γίνει η δεξίωση. Μπορείτε να την κάνετε στο σπίτι σας, αλλά για περισσότερο χώρο και άνεση, καλό είναι να την κάνετε σε κάποιο οικογενειακό εστιατόριο.

Βρείτε ποιους θα καλέσετε

Μπορεί οι καλεσμένοι να είναι οι ίδιοι με αυτούς της βάπτισης ή μπορεί να θέλετε να κάνετε το τραπέζι σε πιο στενό κύκλο. Εξαρτάται από το πως επιθυμείτε να γιορτάσετε και από το χρηματικό ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Φτιάξτε το μενού

Όσον αφορά στο μενού, πρέπει να λάβετε υπόψιν ποιο θα είναι το ποτό υποδοχής, ποια θα είναι η σαλάτα, ποια θα είναι τα ορεκτικά, ποια θα είναι τα κυρίως πιάτα, ποια θα είναι τα συνοδευτικά και ποια τα επιδόρπια.

Για κυρίως πιάτο, ιδανικό είναι κάποιο κρέας όπως είναι το μοσχαράκι ή το κοτοπουλάκι, αλλά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και οι προσωπικές σας προτιμήσεις στο φαγητό.

Διαλέξτε τα ρούχα του παιδιού

Το παιδί σας θα είναι το επίκεντρο της προσοχής εκείνη τη μέρα, οπότε σίγουρα θέλετε να του διαλέξετε κάτι καλό για να φοράει. Τα ρούχα βάπτισης, τείνουν να είναι σε ανοιχτόχρωμα και παστέλ χρώματα, οπότε μάλλον θέλετε να διαλέξετε κάτι σε λευκό, ροζ, γαλάζιο ή λαχανί.

Ό,τι ρούχα και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά πλυμένα με βρεφικά απορρυπαντικά ή απορρυπαντικά για μωρά -ανάλογα με την ηλικία του βαπτιζόμενου- πριν τα φορέσετε στο παιδί σας.

Ετοιμάστε μία playlist με τραγούδια

Όπως κάθε τραπέζι, έτσι και η δεξίωση της βάπτισης χρειάζεται ειδική playlist με τραγούδια. Λόγω του θέματος του τραπεζιού, διαλέξτε ήρεμα και χαρούμενα τραγούδια, καθώς επίσης και τα προσωπικά σας αγαπημένα τραγούδια και τα τραγούδια που το παιδί σας χαίρεται να ακούει.

Βρείτε τρόπο να ψυχαγωγήσετε τα παιδιά

Αν μέσα στους καλεσμένους σας συμπεριλαμβάνονται και παιδιά, σίγουρα δεν θέλετε να κουραστούν και να κάνουν φασαρίες την ώρα της δεξίωσης.

Γι’ αυτόν τον λόγο, φροντίστε να έχετε για αυτά διάφορες δραστηριότητες. Μπορείτε να τους δώσετε παιχνίδια, μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόρους, μπορείτε ακόμα να προσλάβετε κάποιον ανιματέρ, για να τα ψυχαγωγεί.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood