Πώς να επιλέξετε ανάμεσα σε ολόσωμο ή μπικίνι;

Πώς να επιλέξετε ανάμεσα σε ολόσωμο ή μπικίνι;
Screenshot_1884

Πώς να επιλέξετε ανάμεσα σε ολόσωμο ή μπικίνι;

Εξαρτάται από εσάς. Απλώς βεβαιωθείτε τι ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, όπως άλλωστε πρέπει να συμβαίνει με όλα τα γυναικεία ρούχα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να σας εφαρμόζει καλά ώστε να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης.

Το ολόσωμο μαγιό είναι ιδανικό για όσες θέλουν να διατηρούν τις καμπύλες τους υπό έλεγχο και να κρύβουν την περιοχή της κοιλιάς τους. Φαίνεται επίσης υπέροχο σε γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, καθώς παρέχει επιπλέον στήριξη. Επιπλέον, αυτός ο τύπος μαγιό είναι ιδανικός για όσες θέλουν να προστατεύσουν το δέρμα τους από το μαύρισμα, επειδή έχει ενσωματωμένο δείκτη προστασίας SPF.

Το μπικίνι είναι πιο αποκαλυπτικό από το ολόσωμο μαγιό, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των γυναικών όλων των ηλικιών. Διαθέτει δύο ιμάντες σε κάθε πλευρά, οι οποίοι παρέχουν στήριξη στο στήθος σας και το εμποδίζουν να πέσει έξω όταν πηδάτε στο νερό ή όταν ξαπλώνετε σε μια καρέκλα παραλίας. Τα μπικίνι είναι συχνά κατασκευασμένα από ύφασμα μικροϊνών το οποίο στεγνώνει γρήγορα και αισθάνεται ελαφρύ στο σώμα σας.

Όταν επιλέγετε ένα κατάλληλο μαγιό βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και επικεντρωθείτε επίσης στο πότε και πού θα το φορέσετε.

Αν έχετε μικρό στήθος, τότε θα πρέπει να αποφύγετε τα ολόσωμα γιατί θα κάνουν το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Επίσης, να είστε προσεκτικές με τα μπικίνι που έχουν χοντρές τιράντες γιατί μπορεί να κάνουν τους ώμους σας να φαίνονται πιο φαρδείς από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Αν έχετε μεγάλο μπούστο, τότε θα πρέπει να αποφεύγετε τα μπικίνι με λεπτές τιράντες, καθώς αυτά θα κάνουν το στήθος σας να φαίνεται ακόμα πιο ογκώδες από ό,τι ήδη είναι! Αν θέλετε να κρύψετε το στήθος σας και να το κάνετε να φαίνεται μικρότερο, τότε δοκιμάστε μπικίνι που έχουν πιο χοντρές τιράντες, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη στο βάρος του στήθους σας και να το κάνουν να φαίνεται μικρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Αν σκοπεύετε να πάτε για κολύμπι μια ζεστή μέρα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα ολόσωμο που να καλύπτει πλήρως το σώμα σας, ώστε να μην αισθάνεστε άβολα με το δέρμα σας εκτεθειμένο στο φως του ήλιου όλη μέρα.

Επιπλέον, αν θέλετε να αναδείξετε τις καμπύλες σας, τότε συνιστάται η επιλογή ενός καλού μπικίνι για το σκοπό αυτό. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα γυναικεία μαγιό υπάρχουν σε διαφορετικά στυλ, και θα προσφέρουν διαφορετική εμφάνιση όταν φοριούνται από διαφορετικούς ανθρώπους ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του σώματός τους!

Φυσικά μην ξεχάσετε σορτς ή παντελόνες ή ακόμα καλύτερα κάποιο φόρεμα παραλίας για να συνεχίσετε τη βόλτα σας μετά την παραλία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood