• Επισήμανε ακόμη πως “εκείνο που κυρίως προέχει για εμάς στον τομέα της Διοίκησης, είναι ο χωροταξικός επαναπροσδιορισμός του Καλλικράτη στους Δήμους Μαρώνειας-Σαπών και Ιάσμου”.

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Chris & Eve και μπροστά σε πολυάριθμο κοινό, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Κώστας Ιατρίδης.

Μεταξύ άλλων δικαιολόγησε τις υψηλές προσδοκίες και τις απαιτήσεις των ψηφοφόρων από τους υποψηφίους, “μετά από τόσα χρόνια ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, ολιγωρίας  και  απραξίας από πλευράς των κατεστημένων τοπικών ταγών”, και επικαλούμενος τη ρήση του Μακρυγιάννη «τούτη την πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί, πλούσιοι και φτωχοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί, και ο πλέον μικρότερος άνθρωπος», τόνισε οτι ήρθε η ώρα στη Ροδόπη να ισχύσει το «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Εξάλλου, όπως πρόσθεσε, “η Ροδόπη χρειάζεται δυνατή φωνή, νέα πρόσωπα με ζήλο και επιμονή σε όσα άλλοι ολιγώρησαν ή απέτυχαν. Ανθρώπους που δεν αντιμετώπισαν την πολιτική ως επαγγελματική διέξοδο.”

Υπογραμμίζοντας, δε, πως “το καλύτερο αύριο χτίζεται από ανθρώπους που έχουν δύσκολο παρελθόν και όχι από αυτούς που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους”, τόνισε: “Δεν είχα ποτέ υψηλές γνωριμίες, ούτε κουμπαριές, ούτε επεδίωξα διασυνδέσεις για να επιβιώσω πολιτικά”.

Φυσικά αίσθηση προκάλεσε η εκλογική ανάλυση που έκανε εν όψει των εσωκομματικών γαλάζιων διλημμάτων στον νομό.

Αναλυτική η ομιλία του κ. Ιατρίδη:

“Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ  μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας εδώ σήμερα.

Η παρουσία σας στηρίζει αυτή τη δύσκολη προσπάθειά μου, αυτό το νέο μου ξεκίνημα στον πολιτικό στίβο. Και αυτό το νέο ξεκίνημα αρχίζει σήμερα από εδώ. Από τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ανδρώθηκα κι εργάστηκα. – Γιατί εργάστηκα σκληρά, στη γεωργική και στις οικοδομές, μέχρι να σταδιοδρομήσω. Εδώ, λοιπόν, στον τόπο μας, όπου γνώρισα μοναδικούς  και  αληθινούς ανθρώπους,  με τους οποίους μας συνδέουν πολλά. Τους οποίους αγαπώ,  τους εκτιμώ και τους σέβομαι. Η στήριξή σας  με γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, μου  δίνει ψυχική δύναμη, και αισιοδοξία για τον αγώνα που επέλεξα αλλά ταυτόχρονα  με  βαρύνει με ευθύνη απέναντί σας.

c1c09e20 om 4Συναισθάνομαι βαριά την ευθύνη απέναντι σε όλους  εσάς,τους συντοπίτες μου, που μετά από τόσα χρόνια ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, ολιγωρίας  και  απραξίας από πλευράς των κατεστημένων τοπικών ταγών, δικαιολογημένα έχετε υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις από όσους ζητούν την ψήφο σας. Το δείχνετε, όταν τους κοιτάτε στα μάτια. Δεσμεύομαι  ενώπιον όλων ότι θα φανώ  αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Τη δέσμευση αυτή ανέλαβα και τήρησα επί 38 χρόνια ως μαχητής και ως Διοικητής. Το έκανα με αποφασιστικότητα και με πίστη στις ηθικές αρχές και στις αξίες που μας ενώνουν, με συνέπεια στα κοινά μας ιδανικά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ροδόπη χρειάζεται νέα ελπίδα, χρειάζεται  αλλαγή σελίδας. Δέχτηκα να πολιτευτώ  και να δώσω μια δύσκολη μάχη, σε μια δύσκολη ιστορική συγκυρία, την οποία διαμορφώνουν η οικονομική κρίση, οι εξωτερικές και εσωτερικές αντιξοότητες, η έξαρση των υπονομεύσεων και των επιβουλών ως προς τα Εθνικά μας θέματα. Αποφάσισα όμως να αγωνιστώ ως πολίτης και ως Θρακιώτης για να βοηθήσω τον τόπο μου να σταθεί ξανά στα πόδια του και να ξαναβρεί τον βηματισμό του.

Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Αυτή τη μάχη θα την δώσουμε μαζί  και  θα την κερδίσουμε μαζί, ενωμένοι και αλληλέγγυοι. «Ο ένας για όλους και όλοι για έναν».  Γιατί η ενότητά μας είναι η δύναμή μας. Και με αυτή μόνο θα μπορέσουμε αντισταθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας. Για το συμφέρον της χώρας μας και της Ροδόπης μας. Γιατί, όπως έλεγε κι ο Μακρυγιάννης, «τούτη την πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί, πλούσιοι και φτωχοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί, και ο πλέον μικρότερος άνθρωπος».  Και θα παλέψουμε για ό,τι υπηρετεί τους πολίτες της, για ό,τι τους ενώνει. Θα έχουμε κατά νου  τους απλούς ανθρώπους, τους μεροκαματιάρηδες, τους αγωνιστές της καθημερινότητας που προσπαθούν να επιβιώσουν. Θα στοχεύσουμε σε αυτό που προσθέτει δύναμη στην πατρίδα μας.

Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Δεν είχα ποτέ υψηλές γνωριμίες ούτε κουμπαριές ούτε επεδίωξα διασυνδέσεις, για να επιβιώσω πολιτικά. Αυτά δε συνάδουν με τις αρχές μου. Δεν υπολόγισα ποτέ οφέλη και ζημίες από την συμμετοχή μου στα κοινά. Είμαι ένας άνθρωπος,με τη φύση του οποίου οι  έννοιες  αγώνας και μάχη είναι απόλυτα ταυτισμένες.  Έγιναν η ζωή μου ολόκληρη. Στηρίζομαι στους   απλούς ανθρώπους, από τους οποίους προέρχομαι και εγώ ο ίδιος.Στους απλούς ανθρώπους απευθύνομαι. Αυτά ως προς τις αμφιβολίες γύρω από το πρόσωπό μου. Ως προς τις εθνικές μας επιταγές στη συνέχεια.

Η μάχη των ιδεών που δίνουμε όλοι οι Έλληνες σήμερα, και ιδιαίτερα οι νέοι μας,  είναι η μάχη των μαχών στον αμείλικτο πόλεμο,που θα κρίνει το μέλλον της Πατρίδας μας. Η μάχη αυτή θα είναι πρωτίστως πάλη με τον κακό μας εαυτό, θα είναι εσωτερική πάλη της κοινωνίας μας, μέχρι αυτή να ξαναβρεί τον εαυτό της. Πρέπει προηγουμένως να κρίνουμε νηφάλια τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Προέχει όμως να σταματήσουμε αυτούς που βλάπτουν την πατρίδα μας. Αυτοί που μας κυβερνούν έταξαν τα πάντα στους πάντες. Μοίρασαν με ευκολία ψέματα και κίβδηλες υποσχέσεις. Ευαγγελίζονταν το νέο και διατείνονταν ότι συντάσσονται με τους αδύναμους. Έπραξαν όμως τα αντίθετα από όσα υποσχέθηκαν. Τα έργα και οι ημέρες τους μας απέδειξαν ότι είναι κυνικοί, καιροσκόποι, λαϊκιστές. Εκφράζουν τη χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού. Απεργάστηκαν τη φτωχοποίηση της αστικής τάξης και την καταστροφή της παραγωγικής Ελλάδας. Γύρισαν τη χώρα μας δεκαετίες ολόκληρες πίσω. Δε δίστασαν να θυσιάσουν ακόμη και τα εθνικά μας συμφέροντα, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Παρέδωσαν στους Σκοπιανούς αμαχητί όσα αρνούνταν ακόμη και να συζητήσουν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Κατέληξαν σε μια επαίσχυντη και Εθνικά επιζήμια συμφωνία, με τις παρεπόμενες επιπτώσεις, τις οποίες ήδη αρχίσαμε να βιώνουμε.
Η πιο μεγάλη τους αποτυχία όμως είναι ηθικής τάξης: κλόνισαν τις βεβαιότητές μας, έσβησαν τις προσδοκίες των πολιτών για το μέλλον, τους εγκλώβισαν σε μια νοσηρή ηττοπάθεια, έκαναν την κατάθλιψη εθνικό συναίσθημα αντί της αυτοπεποίθησης και της υπερηφάνειας. Για αυτό το ΟΧΙ στην απερχόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι ηχηρό. Και θα είναι. Όπως και αυτό του 2015 στο δημοψήφισμα.

Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Ήρθε πλέον η ώρα να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας. Να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας και να επιστρέψουμε στις παραγνωρισμένες αξίες όπως η φιλοπατρία, που μέχρι τώρα σκοπίμως αμαυρώθηκε, στους θεσμούς που συνείχαν ισχυρά τον κοινωνικό μας ιστό, όπως η οικογένεια, στις συνήθειες που μας διέκριναν, όπως η εργατικότητα. Ήρθε πλέον η ώρα να κάνουμε την ανάπτυξη πραγματικότητα και να δημιουργήσουμε νέους παραγωγικούς τομείς και νέες δουλειές. Να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για όλους. Να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα. Με ισονομία για όλους. Χωρίς διακρίσεις και αναβολές. Χωρίς υψηλές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης. Χωρίς ανοχή στη βία και στην αναρχία. Με ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

Ως προς τη Ροδόπη μας.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι διολισθαίνει σταθερά στην ερήμωση. Το βλέπουμε στα εγκαταλελειμμένα της χωριά και στην ύπαιθρο. Η ανεργία έφτασε στο 28% και η φυγή των νέων στο εξωτερικό επιδείνωσε το ήδη βεβαρημένο δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής και τις αναλογίες στη σύσταση του πληθυσμού. Οι τοπικές επιχειρήσεις κλείνουν διαδοχικά – τις τελευταίες μέρες μάλιστα έγινε γνωστό το προβληματικό ακόμα δύο εμβληματικών επιχειρήσεων, ενός εργοστασίου και ενός ξενοδοχείου. Τραπεζικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες στην περιφέρεια επίσης κλείνουν, πράγμα που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη ζωή των κατοίκων της. Το άγχος της επιβίωσης έστρεψε πολλούς στα αντικαταθλιπτικά και στην αυτοκτονία. Τα δημόσια έργα έχουν παγώσει και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, που αναζωογονούσε τον τόπο μας, υποβαθμίζεται και μάλλον υπονομεύεται στην επιτέλεση του ζωτικού του ρόλου. Τα στατιστικά δεδομένα μας κατατάσσουν, δυστυχώς, στις φτωχότερες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όλοι μας γνωρίζουμε ότι η αποδυνάμωση στο έμψυχο δυναμικό και στην οικονομία καθιστά μια περιοχή εύκολο στόχο κακόβουλων μεθοδεύσεων. Τις οποίες όλοι γνωρίζουμε και είναι ιστορικές. Όπως και ότι η παραμέληση της Ροδόπης μας, από τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους και κομματάρχες του κέντρου είναι χρόνια. Την τελευταία πενταετία δεν είχε δίκαιη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο. Μέχρι που έφτασε η στιγμή προσφάτως να τη δούμε και ως γκρίζα ζώνη στο χάρτη.

Φίλες και φίλοι,
Έφτασε η στιγμή που η Ροδόπη πρέπει να στηριχθεί στις δυνάμεις και στους ανθρώπους της, για να αντιστρέψει την κατιούσα της πορεία. Το Κέντρο θα την στηρίξει. Η Ροδόπη δεν είναι φτωχή ούτε «χαμένη υπόθεση», όπως διατείνονται πολλοί. Ο πλούτος και οι δυναμικές της Ροδόπης πρέπει να αξιοποιηθούν. Η Ροδόπη είναι από παράδοση γεωργική περιοχή. Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια ΑΜΘ θα στοχεύσει στην εκπόνηση και ολοκλήρωση ενός προγράμματος αναδασμών και κατασκευής νέων έργων άρδευσης, που θα τονώσουν την παραγωγή και θα μειώσουν το κόστος. Η αναγνώριση του «μπασμά» ως προϊόντος με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης είναι στόχος μας, όπως και η εισαγωγή της σύγχρονης ευφυούς γεωργίας, κατά το πρότυπο των πρωτοπόρων χωρών, όπως το Ισραήλ και η Ολλανδία. Άλλοι άμεσοι στόχοι είναι η σύνδεση της παραγωγής με τη μεταποίηση στον πρωτογενή τομέα και ο εκσυγχρονισμός της κτηνοτροφίας και της αλιείας με την εισαγωγή καινοτόμων πρακτικών. Στον τομέα των κατασκευών, θα διεκδικήσουμε κατά προτεραιότητα υψηλές χρηματοδοτήσεις για άμεση κατασκευή υποδομών με σίγουρη ανταποδοτικότητα, όπως η κατασκευή μαρινών στην παραλιακή από το Φανάρι μέχρι τον Άγιο Χαράλαμπο, η ολοκλήρωση του παραλιακού οδικού άξονα, η αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου, η επέκταση των βελτιώσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο, πέραν της Καβάλας, στη Θράκη. Από άποψη τουρισμού η Ροδόπη μπορεί να κρατήσει τον ήπιο χαρακτήρα της και να επιδιώξει την ποιοτική του βελτίωση. Η προίκα της είναι οι αναξιοποίητες και αγνοημένες της αρχαιότητες, τα φυσικά της οικοσυστήματα, ο αγροτουρισμός. Η ενοποίηση των αρχαιολογικών της χώρων, η αξιοποίηση του Σπηλαίου της Μαρώνειας, η αποκάλυψη και ανάδειξη του Παπικίου όρους και των βυζαντινών φρουρίων, και η ενίσχυση του Μεγάρου Μουσικής. Όλα αυτά θα προσελκύσουν επισκέπτες που απλώς είναι διερχόμενοι. Τα έργα στις συγκοινωνιακές υποδομές θα εξυπηρετήσουν τον συνεδριακό, τον κυνηγετικό, τον οικολογικό, τον εκπαιδευτικό, τον συναυλιακό και τον παραθεριστικό τουρισμό. Από τη Ροδόπη διέρχεται ο Αγωγός ΤΑΠ και είναι ανεπίτρεπτο ο Νομός μας να μην έχει ενεργειακή αυτάρκεια. Δεν ξεχνούμε ακόμη το Φράγμα της Γρατινής και το αναβληθέν επ’ αόριστον φράγμα του Ιάσμου. Μέσα στον σχεδιασμό για την περιοχή μας εντάσσουμε επίσης και τη γεωθερμία. Η Ροδόπη είναι θεσμοθετημένο Διοικητικό Κέντρο. Με την ενίσχυση των διοικητικών κλιμακίων και τη στελέχωση και επάνδρωσή τους κατά προτεραιότητα με προσωπικό θα αναζωογονήσουμε έναν ακόμη κύκλο εργασιών. Αυτό θα ισχύσει και για τους άλλους δήμους. Εκείνο όμως που κυρίως προέχει για εμάς στον τομέα της Διοίκησης είναι ο χωροταξικός επαναπροσδιορισμός του Καλλικράτη στους δήμους Μαρώνειας – Σαπών και Ιάσμου – Σώστη.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του νομού μας είναι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Μπορούμε να την κάνουμε όμως και Εκπαιδευτικό – Ερευνητικό κέντρο. Με τη θεσμική και οικονομική ενίσχυση και τη διεθνοποίηση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και την υποστήριξη του κύρους και της υπόστασης των σχολών του στην Κομοτηνή.Με την ακύρωση της απόφασης Γαβρόγλου για την ίδρυση της Νομικής στην Πάτρα, για την οποία θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Φίλες και φίλοι,
Για όλα αυτά η Ροδόπη χρειάζεται δυνατή φωνή, νέα πρόσωπα με ζήλο και επιμονή σε όσα άλλοι ολιγώρησαν ή απέτυχαν, με επαγγελματική πείρα. Ανθρώπους  που  δεν αντιμετώπισαν την πολιτική ως επαγγελματική διέξοδο. Ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Και έρχομαι στα εσωκομματικά διλήμματα.
Φίλες και φίλοι,
Πολλοί επεχείρησαν να διαβάλουν τις προτάσεις και την παρουσία μου στην κεντρική σκηνή, ως Στρατιωτικού Αναλυτή και ειδικού σε εθνικά ζητήματα, καθώς και την κινητικότητά μου στην ευαίσθητη περιοχή μας. Ο παλαιάς κοπής «τουρκοφαγισμός» – επιτρέψτε μου τον νεολογισμό – θα ήταν επιλογή όσων απλώς ψάχνουν πρόσφορα μέσα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Είναι αναμενόμενο να εκμεταλλεύονται το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περιοχή μας, δεδομένων των γνωστών απαράδεκτων επιδιώξεων του τουρκικού κατεστημένου της γείτονος. Αποτελεί όμως λανθασμένη επιλογή.Δεν καπηλευόμαστε τον πατριωτισμό για λόγους πολιτικού συμφέροντος. Θα ήταν ανάρμοστο μετά 38 χρόνια υπεράσπισης της πατρίδας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από υγιή σκέψη, καλές προθέσεις και πλατιούς ορίζοντες. Θεωρούμε υγιή έκφραση του πατριωτισμού τη θωράκιση της χώρας, της ισχύος της, της οικονομικής της ανάπτυξης και της κοινωνικής της συνοχής. Σεβόμαστε τη μειονότητα, την ακούμε και εγγυόμαστε εμφατικά μια πολιτική ισότητας και ισονομίας. Ταυτόχρονα επιδιώκουμε να μην αισθάνεται παραγκωνισμένη η πλειονότητα και δεν επιτρέπουμε την προσβολή της πατρίδας μας έξωθεν. Κάποιοι μου επιρρίπτουν την ευθύνη ότι η υποψηφιότητά μου θα κοστίσει στη Ροδόπη έναν χριστιανό βουλευτή. Η σύνθεση όμως του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνει 5 υποψηφίους, 3 χριστιανούς και 2 μουσουλμάνους και η επιλογή για αυτήν έγινε από τον Πρόεδρό της. Αν δεν ήταν το δικό μου όνομα, κάποιο άλλο θα συμπλήρωνε την πεντάδα. Είναι διχαστικό και καταστροφικό το δίλημμα ενώπιον του οποίου σας θέτουν, γιατί δεν εξυπηρετεί την ειρηνική μας συμβίωση. Άλλωστε ούτε συνάδει με το πνεύμα του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε επανειλημμένα ότι έρχεται, για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Αλλά και αν κάποιος πολιτικός ισχυριστεί ότι η απουσία του από τη Βουλή την περίοδο 2015-19 φτώχυνε τη Ροδόπη, ας σκεφτεί ότι για την κοινοβουλευτική του απουσία ευθύνεται η λίστα και ο εκλογικός νόμος που ο ίδιος ψήφισε! Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία έχασε την έδρα στη Ροδόπη, επειδή υστέρησε σε ψήφους. Είναι ανεπίτρεπτα στις κρίσιμες μέρες που ζούμε ο εσωκομματικός πόλεμος και οι διενέξεις, τη στιγμή που ευαγγελιζόμαστε την ενότητα. Αν δεν την έχουμε στο πολιτικό σπίτι μας, πως θα την εμπνεύσουμε στην κοινωνία; Η συνθηματολογία και η επιχειρηματολογία αυτού του επιπέδου προδίδουν φόβο, πανικό και κακές συμβουλές από κακούς συμβούλους .

Φίλες και Φίλοι,
Η πολιτική δεν είναι η άγονη αντιπαράθεση, η απαξίωση των πολιτικών του αντιπάλων, η υφαρπαγή ψήφων μέχρι την επόμενη τετραετία. Η πολιτική θα έχει επιτύχει, όταν ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Στη Δημοκρατία η εναλλαγή των αντιπροσώπων είναι δεδομένη και αποτελεί δικαίωμα των πολιτών η ανάκληση από την εξουσία των προσώπων, που τους απογοήτευσαν, ή δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό έδειξαν οι πρόσφατες εκλογές με τον Αλέξη Τσίπρα και στο κόμμα του.

Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Φίλες και φίλοι,
Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ καμία σκοπιμότητα πιο πάνω από το συμφέρον του τόπου μου και της πατρίδας μου γενικότερα. Δεν πρόκειται να υποτάξω ποτέ το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας  ούτε σε κομματικές ούτε και σε προσωπικές επιδιώξεις. Δεν ενδίδω σε απόπειρες που στοχεύουν να επιβάλουν πολιτικές ασύμβατες με την εντολή που θα μου δώσετε.
Σας κοιτάζω ευθέως στα μάτια και με βλέμμα ειλικρινές σας ζητώ να μου εμπιστευθείτε την ψήφο σας. Στα χρόνια του επαγγελματικού μου βίου έμαθα καλά να πιάνω το τιμόνι και να απογειώνομαι, με πυξίδα μου την ασφάλεια της Πατρίδας. Δώστε μου τη δυνατότητα να ξαναπιάσω το τιμόνι από άλλο μετερίζι και να απογειώσω μαζί σας τη Ροδόπη. Η Ροδόπη έχει πλούτο, έχει πλούσιους ανθρώπους και δυναμικές. Αξίζει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας!
Άλλωστε το καλύτερο αύριο χτίζεται από ανθρώπους που έχουν δύσκολο παρελθόν. Και όχι από αυτούς που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με ακούσατε και σας ζητώ το αισιόδοξο αυτό μήνυμα να φτάσει παντού”.