Πολύτιμες δωρεές από τη SUNLIGHT, σε Νοσοκομεία, Σχολεία, Δήμους και Σώματα Ασφαλείας

Εκστρατεία κοινωνικής αλληλεγγύης εν όψει της εθνικής προσπάθειας αναχαίτισης της μετάδοσης του κορωνοϊού και της αντιμετώπισης των έκτακτων και αυξημένων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία στους τομείς της Υγείας, της Πολιτικής Προστασίας και της Παιδείας.
Sunlight_2
Σε μια ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, άξια μίμησης, προχώρησε η SUNLIGHT, μια από τις πετυχημένες και υγιείς επιχειρήσεις της χώρας.
Εν όψει της εθνικής προσπάθειας αναχαίτισης της μετάδοσης του κορωνοϊού και της αντιμετώπισης των έκτακτων και αυξημένων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία στους τομείς της Υγείας, της Πολιτικής Προστασίας και της Παιδείας, προέβη σε μια ευρεία δέσμη δωρεών – από τις μεγαλύτερες – στήριξης αντίστοιχων δομών των τοπικών κοινωνιών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Συγκεκριμένα, με την υποστήριξη του Ομίλου Olympia, η εν λόγω εκστρατεία κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας, έρχεται να υποστηρίξει καταλυτικά, νοσοκομεία, σχολεία και φορείς, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και τις συναρμόδιες αρχές.
Η αξιέπαινη πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση των υποδομών και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό.
Ειδικότερα:
Παραδόθηκε ιατρικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας στα νοσοκομειακά ιδρύματα:
  • Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
  • «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
  • Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Παράλληλα, προσέφερε 770 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops):
  • στα 364 δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Καβάλας, Ξάνθης, Τοπείρου, Μύκης, Αβδήρων και Κομοτηνής, αναβαθμίζοντας έτσι τις ψηφιακές δυνατότητες των τοπικών σχολείων και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.
Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και το ιδιαίτερα δύσκολο έργο στην παρούσα συγκυρία, των Δημοτικών υπηρεσιών και δομών, καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας, χορήγησε τεχνολογικό εξοπλισμό:
  • στους Δήμους Ξάνθης, Τοπείρου, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών.
  • στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης.
  • στα Πυροσβεστικά Τμήματα Ξάνθης και Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής.
Ακόμη, μέσω του Μη Κυβερνητικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ»:
  • παρείχε αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γηροκομείο Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος» και στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.
Ποια είναι η SUNLIGHT
  • 30 χρόνια λειτουργίας, εξαγωγές σε 100 χώρες, περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι.
Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE, 100% θυγατρική του Ομίλου OLYMPIA, δραστηριοποιείται για τρεις δεκαετίες στη διεθνή αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας, έχοντας εξειδίκευση στην ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συσσωρευτών για βιομηχανικές, προηγμένες και ειδικές εφαρμογές. Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και την εφαρμογή προγραμμάτων έρευνας και ανάπτυξης, οι μπαταρίες χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, υπεροχή λειτουργίας, και καθιερώνουν την SUNLIGHT ανάμεσα στους μεγαλύτερους παραγωγούς βιομηχανικών μπαταριών στον κόσμο. Η SUNLIGHT επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη εξελιγμένων προϊόντων που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες, και κυκλοφορεί στην αγορά τη σειρά μπαταριών Li.ON FORCE, οι οποίες χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία λιθίου και καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας και του χειρισμού υλικών, αλλά και την ποικιλομορφία εφαρμογών των σύγχρονων ηλεκτροκίνητων βιομηχανικών οχημάτων (eIV). Με την υπόσχεση για μεγαλύτερη λειτουργική απόδοση, η υιοθέτηση του Industry 4.0 συνεχίζει να διευρύνεται, και η SUNLIGHT έχει εφαρμόσει αυτήν τη νέα τεχνολογία στη σειρά μπαταριών Li.ON FORCE, βελτιώνοντας τη σύνδεση των σταδίων λειτουργίας, παράλληλα με τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας και την υλοποίηση ενός προγράμματος προγνωστικής συντήρησης.
Μάθετε περισσότερα, ΕΔΩ.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood