Ο υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, απέστειλε επιστολή στους συνυποψήφιους και τις συνυποψήφιές του, Γιώργο Καλαντζή, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Βάσω Παπουτσή-Μήττα, Γιάννη Πασχαλίδη και Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, με την οποία προτείνει κοινές περιοδείες και μία κοινή συγκέντρωση με τον συντονισμό της τοπικής ΝΟΔΕ και των οικείων ΔΗΜΤΟ.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, σκοπός αυτών των περιοδειών, είναι “όλοι μαζί να συνομιλήσουμε με τους πολίτες, να ακούσουμε όλα όσα τους ταλαιπωρούν καθημερινά, τις αγωνίες και τους φόβους τους, προκειμένου να γίνει κατανοητό από όλους ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή για τον τόπο απαιτεί πρώτα και πάνω από όλα ενότητα”.

Βάσει του ίδιου σκεπτικού της ενότητας, ο κ. Λαζαρίδης προτείνει τη μία “μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα, όπου ο κάθε υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά για την πρότασή του”.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, ο κ. Λαζαρίδης επικοινώνησε με τους συνυποψηφίους του και τους ευχήθηκε “καλή προσωπική επιτυχία”, καθώς και “νίκη της παράταξης που θα κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό”.