Το “παρών” στον εορτασμό μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, έδωσε η παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, “ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή”.

Αντιπροσωπεία συμβούλων της παράταξης αποτελούμενη από την επικεφαλής Ελένη Λαφτσή και τους Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργο Λουτατίδη, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο εθνικής αντίστασης, παράλληλα με τον Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου και τον συντονιστή Σταμάτη Σακελλίων και μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος.

Στις δηλώσεις του ο κ. Στρατιάδης σημείωσε: 

“Τιμούμε την επέτειο με κάθε πρόσφορο τρόπο για τον καθένα και στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Το μήνυμα του Πολυτεχνείου “Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία” είναι πάντα επίκαιρο, προστέθηκε και το τελευταίο – Υγεία – των ημερών μας. Θα θέλαμε να δούμε και τον Δήμο μας να είναι πιο δραστήριος σε αυτές τις κατευθύνσεις, και θα συμβάλλουμε ώστε η πόλη μας στο μέλλον να έχει άλλο πρόσωπο και να μπορέσουμε τα οράματα που είχαν οι μαρτυρικοί εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου να περάσουν στην κοινωνία και να βρουν τη λύση τους“.

"ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου" "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου" "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου"

"ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου" "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου" "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου" "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή": "Να πραγματώσουμε τα οράματα των μαρτυρικών εξεγερμένων του Πολυτεχνείου"