Σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αρριανών, προχώρησε ο 34χρονος φαρμακοποιός Χουσεΐν Ερδέμ.

«Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών”, δήλωσε, γνωστοποιώντας συγχρόνως πως ο συνδυασμός του που είναι ήδη έτοιμος, αποτελείται “από έμπειρους ανθρώπους με θητεία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και νέους επιστήμονες”, οι οποίοι όπως σημειώνει, όπως έχουν ισχυρή διάθεση όπως και ίδιος, να προσφέρουν στην περιοχή τους.

Η ονομασία του συνδυασμού και τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Γνωρίζοντάς τον καλά οι συνδημότες του, του αποδίδουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: οτι είναι γνώστης των προβλημάτων τους και των θεμάτων του Δήμου τους. Γι’ αυτό άλλωστε, και επειδή του αναγνωρίζουν οτι έχει και διάθεση και δύναμη να δουλέψει δημιουργικά για τον τόπο τους, τον παρότρυναν και του ζήτησαν να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Χουσεΐν Ερδέμ είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μακρά διαδρομή ενασχόλησης με τα τοπικά κοινά δρώμενα, κυρίως στους χώρους του αθλητισμού (υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες της περιοχής) και του πολιτισμού.

Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Κιοσέλ Χασάν Σεμρά, με την οποία μόλις πριν από τρεις μέρες απόκτησαν μία κόρη.