Ποιο αποτέλεσμα ευνοεί και ποιο όχι, το ΠΑΣΟΚ, στον β΄ γύρο των Περιφερειακών εκλογών στην ΑΜ-Θ

Σε μείζον ζήτημα για το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται εκ των πραγμάτων ο αριθμός των εδρών που θα εκλέξει τελικά η παράταξη "Μαζί για την Αλλαγή".
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ_1.jpg

Κατά συνείδηση, καλούν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών στην ΑΜ-Θ, τόσο ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Αλλαγή”, που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, Δαμιανός Καγγελίδης, όσο και ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας”, που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Ηλιόπουλος.

Ωστόσο, σε μείζον ζήτημα για το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται εκ των πραγμάτων, ο αριθμός των εδρών που θα εκλέξει τελικά η παράταξη “Μαζί για την Αλλαγή”.

Συγκεκριμένα, η παράταξη του Δ. Καγγελίδη που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, θα εκλέξει τρεις έδρες, που κέρδισε με μεγάλη προσπάθεια, σε Έβρο, Καβάλα και Δράμα, στην περίπτωση που (επαν)εκλεγεί ο Χρήστος Μέτιος. Ειδάλλως, θα απωλέσει την έδρα του Έβρου – η οποία θα καταληφθεί από την “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χ. Τοψίδη – και με δύο έδρες πια θα εξισωθεί με την παράταξη της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι έλαβε 3% περισσότερο στην κάλπη!

Την ίδια ώρα, ο Κωστής Σιμιτσής, επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2019, δηλώνει οτι την ερχόμενη Κυριακή θα ψηφίσει Χρήστο Μέτιο – δείτε εδώ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood