Πιθανότατα ανακοινώνεται σε λίγες ώρες πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με το zougla.gr οι πολίτες θα έχουν το δικαίωμα μία φορά την ημέρα να εξέλθουν της κατοικίας για ψώνια σε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο-Εναλλακτικά εξετάζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας μόνο για άτομα άνω των 65 ετών.
Οδός Χ.Τσούντα

Από απόψε το βράδυ αναμένεται να ισχύσουν τα νέα δρακόντεια μέτρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με απαγόρευση κυκλοφορίας για όλους και με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως για παροχή υπηρεσιών ειδικού σκοπού, ιατρικό προσωπικό, καθώς και για αγορές από σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Οι λεπτομέρειες πρόκειται να γίνουν γνωστές σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι καθολική και οι πολίτες που θα πρέπει να εξέλθουν της κατοικίας τους για κάποιον μείζονα λόγο, θα το δηλώσουν σε ειδικό τηλεφωνικό αριθμό που θα λειτουργεί ως data bank όπου και θα δηλώνουν τον λόγο για τον οποίο πρέπει να εξέλθουν.

Οι πολίτες θα έχουν το δικαίωμα μία φορά την ημέρα να εξέλθουν της κατοικίας για ψώνια σε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο. Όπως αναφέρθηκε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι λεπτομέρειες και οι ειδικές ρυθμίσεις θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ώρες.

Στο τραπέζι των συζητήσεων τις οποίες διεξάγει ο πρωθυπουργός με τους συνεργάτες του υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις, όπως αυτή της απαγόρευσης κυκλοφορίας μόνο για πρόσωπα άνω των 65 ετών.

Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν επίσης πως την τελική του απόφαση ο πρωθυπουργός θα την ανακοινώσει ο ίδιος προς τους πολίτες.

πηγή: zougla.gr

επιμέλεια: inkomotini.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood