Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός

Κάηκαν μέχρι στιγμής κατά προσέγγιση, 12.000 στρέμματα επί ελληνικού εδάφους και 3.000 στρέμματα επί βουλγαρικού εδάφους.
Screenshot_2659
Βελτιωμένη είναι η σημερινή εικόνα της πυρκαγιάς στο Παπίκιο Όρος, 14η μέρα από την εκδήλωσή της, ενώ σημειώνεται οτι δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.
Συνολικά επιχειρούν διακόσιοι πυροσβέστες διαμοιρασμένοι σε δέκα πεζοπόρα τμήματα, με είκοσι εννέα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου πενήντα εθελοντές.
Την ίδια ώρα επιχειρούν τρία αεροπλάνα τύπου Canadair και ένα ελικόπτερο BK της Πυροσβεστικής.
Συνδράμουν, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Δήμος Ιάσμου, ο Δήμος Κομοτηνής, ο Δήμος Ξάνθης, το Δασαρχείο Ροδόπης και Εθελοντικές Οργανώσεις.
Παραμένουν στο μέτωπο και συντονίζουν, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Χρήστος Λάμπρης.
Κάηκαν μέχρι στιγμής κατά προσέγγιση, 12.000 στρέμματα επί ελληνικού εδάφους και 3.000 στρέμματα επί βουλγαρικού εδάφους.

Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός Πυρκαγιά στο Παπίκιο: Βελτιωμένη σήμερα η κατάσταση-Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και στρατός

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood