Μια μικρή γεύση από τη…μαγεία που θα ξεδιπλώνεται στο δημοτικό πάρκο της Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου (δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε οι Κομοτηναίοι.

Οι εργασίες για την εγκατάσταση του εορταστικού διακόσμου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε το «Μαγεμένο Πάρκο» των Χριστουγέννων να είναι καθ’ όλα έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους από την προσεχή Δευτέρα όταν και θα ξεκινήσουν οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με το 2ο Santa Run Κομοτηνής, τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της κεντρικής πλατείας της πόλης, και τη δωρεάν συναυλία της Τάμτα.

Απόψε φωταγωγήθηκαν δοκιμαστικά χιλιάδες λαμπιόνια και προβολείς, που δημιουργούν εντυπωσιακούς σχηματισμούς και μοναδική ατμόσφαιρα.

Την παράσταση κλέβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους δέκα μέτρων, που έχει τοποθετηθεί στο σημείο του κεντρικού σιντριβανιού, το οποίο αποτελείται από 33 μικρότερα δέντρα και έχει στολιστεί με γιρλάντες συνολικού μήκους δύο χιλιομέτρων οι οποίες φέρουν 20.000 πολύχρωμα λαμπιόνια!

Επίσης, επίστυλοι ρομποτικοί προτζέκτορες σχηματίζουν στο έδαφος γύρω από το δέντρο Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, ενώ κρυφοί φωτισμοί στους θάμνους και στα περιμετρικά συντριβάνια τα οποία έχουν σκεπαστεί και θα επενδυθούν με τζάμια αμμοβολής, δίνουν ξεχωριστό γιορτινό τόνο.

Ιδού λοιπόν μια πρώτη γεύση από το “Μαγεμένο Πάρκο” των Χριστουγέννων στην Κομοτηνή που θα ανοίξει τις “πύλες” του την ερχόμενη Δευτέρα 10/12.